10/9 Maasland

Oss 10-9-2003 -

MAN VALT VAN FIETS, Oss

Woensdagochtend is een 85-jarige man uit Oss van zijn fiets gevallen, waarbij hij gewond raakte. De man stond te wachten bij een verkeerslicht op de Euterpelaan om de Zwanenbergsingel over te steken. Toen hij verder wilde rijden, raakte hij om onbekende reden van zijn fiets. Hij is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht, waar hij behandeld werd aan zijn schouders. Even later kon hij huiswaarts keren.

TE VEEL GEDRONKEN, Oss

In de nacht van dinsdag op woensdag is een 42-jarige automobilist uit Oss op de Pastoor Vissersstraat in Oss aangehouden wegens het rijden onder invloed van alcohol. Een blaastest wees uit dat hij te veel had gedronken. De man kreeg een proces-verbaal.

AUTOMOBILIST WEIGERT BLAASTEST, Oss

In de nacht van dinsdag op woensdag is een 48-jarige automobilist uit Oss aangehouden op verdenking van het rijden onder invloed van alcohol. De man reed met zijn auto slingerend op de Hescheweg in Oss. Nadat een stopteken was gegeven, bleef de verdachte doorrijden en negeerde een rood verkeerslicht. Toen hij bij zijn woning was aangekomen, werd hij aangehouden door de politie. De man weigerde mee te werken aan een ademanalyse. Zijn rijbewijs is ingevorderd en hij kreeg een rijverbod van 24 uur.

RIJBEWIJS INGEVORDERD, Oss

Woensdagochtend is tijdens een snelheidscontrole op de Beatrixweg in Teeffelen (gemeente Lith) het rijbewijs ingevorderd van een 45-jarige vrouw uit de gemeente Oss. De automobiliste reed 52 km/u te hard. Tevens werden er acht bestuurders bekeurd voor het overtreden van de maximumsnelheid.