Politie Zeeland



Z-6407-2003 AANRIJDING IN TERNEUZEN

Woensdagochtend rond 09.45 uur vond er op de kruising Mr. F.J. Haarmanweg, Koegorsstraat in Terneuzen een aanrijding plaats tussen een personenauto en een trekker met oplegger.
De 59-jarige automobilist uit Axel, die over de Koegorsstraat reed, wilde rechtdoor genoemde kruising oversteken in de richting van de Mr. F.J. Haarmanweg.
Op de kruising verleende hij geen voorrang aan de 68-jarige bestuurder van de trekker met oplegger uit Hulst. Hij reed over de Rijksweg N61 komende uit de richting van de Guido Gezellestraat.
De trekker met oplegger kwam door de aanrijding, via de berm, op de andere weghelft terecht.
De vrachtwagenchauffeur werd met rugletsel per ambulance overgebracht naar ziekenhuis de Honte in Terneuzen.
Diverse kruisingen zijn na de aanrijding afgezet (de G. Gezellestraat/Rijksweg, Haarmanweg/L.Reksestraat en de Finlandweg/Rijksweg).
Rond 12.00 uur werd de weg weer vrijgegeven.


Z-6408-2003 MAN VALT VAN DAK

Vanochtend rond 09.30 uur is een 21-jarige man uit Kaatsheuvel aan de Deltahoek in Breskens van een dak gevallen.
De man was bezig met werkzaamheden aan het dak van een bedrijfspand aan de Deltahoek in Breskens.
Door nog onbekende oorzaak kwam de man ten val. Hij viel 8 a 10 meter naar beneden en kwam op de banden van een kar die bij de gevel stond terecht. Vervolgens viel hij met zijn hoofd op een betonnen vloer.
De man werd door personeel van de traumahelikopter behandeld en zwaar gewond(o.a. rug, gezicht en arm) per ambulance overgebracht naar het Sint Janziekenhuis in Brugge.
De toestand van de man is zorgwekkend maar stabiel.
Door de arbeidsinspectie werd een onderzoek ingesteld.

Z-6409-2003 AANRIJDING IN OOSTBURG
Woensdagmiddag rond 12.00 uur vond er op de kruising Zuidzandsestraat, Veerhoeklaan in Oostburg een aanrijding plaats tussen twee personenauto's.
Een 21-jarige automobilist uit Goes reed over de Zuidzandsestraat komende uit de richting van de Brouwerijstraat.
Op vermelde kruising sloeg hij linksaf. Hierbij liet hij de hem op dezelfde weg tegemoet komende 50-jarige automobilist uit de gemeente Sluis niet voorgaan.
Er was alleen materiële schade.


O-6410-2003 AANRIJDING IN WILHELMINADORP

Woensdagochtend rond 11.30 uur vond er op de Deltaweg in Wilhelminadorp een kop-staart aanrijding plaats tussen twee personenauto's.
Een 23-jarige automobilist uit Zwolle reed over de Deltaweg komende uit de richting van Goes.
Toen hij voor de verkeerslichten op de kruising met de Langeweg remde, kon de 27-jarige automobilist uit Goes die achter hem reed niet meer op tijd tot stilstand komen.
Er was alleen materiële schade.