Politie Zeeland



W-6418-2003 OPENBARE DRONKENSCHAP

Woensdagavond rond 19.00 uur is een 38-jarige vrouw zonder vaste woon -of verblijfplaats aan de President Rooseveltlaan in Vlissingen aangehouden wegens openbare dronkenschap.
De vrouw lag in een van de perkjes aan de President Rooseveltlaan. Ze kreeg een bekeuring.


W-6419-2003 DIEFSTAL GELD UIT WONING

Woensdagmiddag rond 15.00 uur zijn uit een woning aan de Vredehoflaan in Vlissingen enkele tientallen euro's weggenomen.
De bewoner van het pand was even in de keuken. Toen hij terugkwam in de kamer zag hij een onbekend gebleven man weggaan door de voordeur.
Na onderzoek door de bewoner bleek dat de man enkele tientallen euro's uit de woning had weggenomen.


W-6420-2003 AANRIJDING IN VLISSINGEN

Woensdagmiddag rond 14.10 uur vond er op de Koudekerkseweg in Vlissingen een kop-staart aanrijding plaats tussen een personenauto en een bedrijfsauto met aanhangwagen.
De 31-jarige bestuurder van de bedrijfsauto met aanhanger uit Middelburg reed over de Koudekerkseweg komende uit de richting van de Sloeweg en gaande in de richting van de President Rooseveltlaan.
Toen hij remde kon de 25-jarige bestuurder van de personenauto uit Vlissingen, die achter hem reed, niet meer op tijd tot stilstand komen.
Er was alleen materiële schade.


W-6421-2003 VROUW TEN VAL

Woensdagmiddag rond 12.00 uur kwam een 39-jarige vrouw uit Middelburg aan de Buitenruststraat in haar woonplaats ten val.
De vrouw fietste over de Buitenruststraat komende uit de richting van de Segeerssingel.
Toen ze linksaf wilde slaan in de richting van Goudend (het paadje richting het fietsbruggetje) keek ze achterom en zag dat ze in werd gehaald door een auto.
De vrouw had haar capuchon op en zag daardoor niet dat er achter de auto een aanhangwagen zat. Hierdoor kwam de vrouw in botsing met de aanhangwagen.
Ten gevolge van de val brak de vrouw haar hielbeen. Ze werd door drie onbekend gebleven personen geholpen. De automobilist is na de aanrijding niet gestopt.
De politie verzoekt automobilist, de drie onbekend gebleven personen en andere getuigen van het ongeval zich te melden op het politiebureau of op telefoonnummer 0900-8844.






Politie Zeeland