Stadsdeel Bos en Lommer


Inspraak groene onderdoorgang Haarlemmervaart

Het voorstel Groene Onderdoorgang Haarlemmervaart is klaar. Waar de Haarlemmervaart onder de A10 doorgaat, wil het stadsdeel een ecologische verbindingszone creëren. Zo kunnen plant- en diersoorten zich verplaatsen tussen de stad en de grote groengebieden ten weste van de A10. Het plan is opgesteld door stadsdeel Bos en Lommer, is samenspraak met Dienst Ruimtelijke Ordening Amsterdam, Rijkswaterstaat, Hoogheemraadschap van Rijnland en Westpoortbeheer. Het Dagelijks Bestuur nodigt u uit voor een inspraakavond over het plan Groene Onderdoorgang.

De inspraakavond is op dinsdag 23 september in het Buurtservicekantoor Gibraltar, Kijkduinstraat 17 en begint om 19.00 uur. Tijdens deze avond krijgt u uitleg over het plan en kunt u uw mening over het voorstel geven.

U kunt het voorstel Groene Onderdoorgang Haarlemmervaart inzien op deze plaatsen:
- Publieksgebouw, Robert Scottstraat 32
- Kantoorgebouw, Leeuwendalersweg 21
- Informatiecentrum, Bos en Lommerplein 11, woensdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur

U kunt tot 1 oktober 2003 ook schriftelijk op het plan reageren. U kunt uw reactie sturen naar: stadsdeel Bos en Lommer, t.a.v. het Dagelijks Bestuur, Postbus 57239, 1040 BC Amsterdam. Voor meer informatie kunt u bellen met Ingrid Leenman (sector Stadsdeelwerken) telefoon: (020) 581 28 71.
| Colofon