KUPPERMAN VAN DER WIEL


Advocatenkantoor Kupperman Van Der Wiel te Amsterdam sluit zich aan bij internationale alliantie.

Nadat Kupperman Van der Wiel vorig jaar in de media als een goed alternatief voor de grote advocatenkantoren werd genoemd, is thans een nieuwe stap gezet naar verdere professionalisering van de dienstverlening.

Kupperman Van der Wiel (Nederland) en Verhaegen Walravens (België) hebben zich aangesloten bij een internationale alliantie waartoe ook de Europese advocatenkantoren Lawrence Graham (UK en Monaco) , Lafarge Flécheux Campana Le Blevennec (Frankrijk), Esche Schümann Commichau (Duitsland), Alzaga, Caro, G. Palencia, Sanchez-Teran Asociados (Spanje) en Puopolo Sistilli Geffers & Luise (Italië) behoren. De kantoren die deel uitmaken van de alliantie bieden vanaf 1 september 2003 hun gezamenlijke diensten aan onder de naam LG International.

Via LG International is Kupperman Van der Wiel in staat om tegemoet te komen aan de toenemende behoefte van cliënten om geïntegreerde juridische diensten te leveren in Europees verband. Binnen LG International werken advocaten van de diverse kantoren samen in specialistische praktijk-groepen.

De nationale praktijk is en blijft voor ons kantoor van groot belang. Cliënten hebben echter ook steeds meer behoefte aan goede adviseurs in het buitenland. Via LG International hebben wij ons nu verzekerd van uitstekende aanspreekpunten in belangrijke Europese landen. Alle deelnemende kantoren hebben een zeer goede reputatie op de eigen nationale markt. Via LG International, met meer dan 500 advocaten in Europa, kunnen onze cliënten voortaan mee profiteren van deze reputatie bij grensoverschrijdende vraagstukken., aldus Marek Kupperman, lid van het executive committee van LG International.

LG International voert momenteel gesprekken met kantoren in Scandinavië, Oost-Europa en de V.S om de internationale ambities verder invulling te geven.


---


---

Voor meer informatie kunt u zich wenden tot Eugenie Nunes en Jan ter Horst onder telefoonnummer 020 - 305 20 40

23 sep 03 09:08