Ingezonden persbericht

DataWeb Internetdiensten opent speciale website voor scholen

VOORBURG, 20030923 -- DataWeb Internetdiensten, de zakelijk ISP uit Voorburg, die maatoplossingen levert op het gebied van snelle Internet verbindingen, heeft een speciale website voor scholen www.datawebvoorscholen.nl geopend.



Met het oog op de nieuwe situatie per 1 januari 2004, waarbij scholen voor hun eigen Internet Service Provider moeten zorgen, heeft DataWeb exclusief voor het onderwijs twee hoogwaardige Internet pakketten ontwikkeld (DSL standaard en DSL uitgebreid).


Alle mogelijke Internetdiensten voor elk type school kunnen door DataWeb geleverd en beheerd worden. Scholen hebben derhalve zelf geen specialistische kennis nodig voor de invulling en het beheer van hun Internet toegang.


Omdat ook veel wordt samengewerkt met wederverkopers, die aan de zakelijke markt o.a. beveiligde Internet verbindingen voor het koppelen van bedrijfsvestigingen en thuiswerkplekken onder VPN aanbieden, kunnen scholen de door DataWeb geleverde Internetdiensten ook makkelijk via hun bestaande IT-huisleverancier verkrijgen.


DataWeb levert sinds 1994 Internetdiensten en is hiermee één van de eerste Internet providers van Nederland. Nadere informatie over de door DataWeb geleverde Internetdiensten is te verkrijgen door een e-mail te sturen naar info@dataweb.nl of te bellen: Tel: 070-3819218





Ingezonden persbericht