Gemeente Geldrop


Publicatie Geldrop Actueel, 10 september 2003

Dinsdag 23 september
INSPRAAKAVOND UITBREIDING BEDRIJVENTERREIN SPAARPOT

Op dinsdag 23 september aanstaande vindt er om 20.00 uur een inspraakavond plaats over de plannen voor de uitbreiding van bedrijventerrein Spaarpot. De avond, die wordt voorgezeten door wethouder W.H.M. Maasakkers, wordt gehouden in de raadszaal van het gemeentehuis, Hofstraat 4. U bent van harte welkom.

Door de realisatie van twee kunstgrasvelden zijn vier voetbalvelden op sportpark de Kievit overbodig geworden. De vier velden zullen worden gebruikt voor de uitbreiding van het bedrijventerrein Spaarpot. De uitbreiding is een onderdeel van de (re)vitalisering van het bedrijventerrein.

Om deze plannen uit te kunnen voeren, moet het geldende bestemmingsplan gewijzigd worden. De gemeente heeft hiervoor het voorontwerpbestemmingsplan 'Spaarpot 1990, 1^e partiële herziening' opgesteld. Dit plan maakt de hierboven genoemde ontwikkelingen mogelijk.

INSPRAAKPROCEDURE
Het voorontwerpbestemmingsplan ligt met ingang van 4 september aanstaande vier weken ter inzage bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling van de sector Grondgebiedszaken, Heuvel 1. De stukken zijn in te zien van maandag tot en met vrijdag van 09.00-12.30 uur en op woensdag van 14.00-16.00 uur. Wilt u de stukken buiten deze openingstijden inzien, dan kunt u een afspraak maken met de heer S. van Bogget van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, telefoon 2893951.

Tijdens de termijn van de terinzagelegging kunt u uw schriftelijke zienswijzen kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Geldrop, Postbus 10101, 5660 GA Geldrop. Als u uw zienswijzen mondeling kenbaar wilt maken, kunt u een afspraak maken met de heer S. van Bogget.

AANMELDEN
Wilt u bij de inspraakavond aanwezig zijn? Meld uw aanwezigheid dan vóór 22 september aanstaande bij de receptie van het gemeentehuis, telefoon 2893893.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer S. van Bogget.