Gemeente Maassluis

Persberichten

10-9-2003

Commissie voor de bezwaarschriften vergadert op 23 september

Op dinsdag 23 september 2003 vergadert commissie voor de bezwaarschriften in het stadhuis. De vergadering begint om 19.45 uur en is openbaar.

In de commissie voor de bezwaarschriften worden de bij het gemeentebestuur ingediende bezwaarschriften behandeld. De agenda voor 23 september ziet er als volgt uit:


1. Het bezwaarschrift van de Bewonersvereniging Historische Binnenstad Maassluis en de heer A.W. t Hart tegen de aan café t Theater verleende drank- en horecavergunning; (20:00 uur)


2. Het bezwaarschrift van de heer ir. C.M.P. t Hart tegen de weigering van een bouwvergunning voor de uitbreiding van een balkon aan de achterzijde van de Zuiddijk 7; (20:45 uur)


3. Het bezwaarschrift van een achttal bewoners van het Lepelaarplantsoen tegen de aan Kraaijvanger Urbis verleende sloop- en bouwvergunning ten behoeve van het gedeeltelijk vernieuwen van cultureel centrum De Koningshof aan de Uiverlaan;(21:15)

De vergadering is openbaar. De stukken liggen voor belangstellenden ter inzage bij de secretaris van de commissie, de heer R. van Langen in het stadhuis aan de Koningshoek, tel. 5931732.