LAD

Nieuws

Uitnodiging verzekeringsartsen op 23 september 2003

De veranderingen in de sociale-verzekeringssector hebben grote gevolgen. Verzekeringsartsen hebben daar dagelijks mee te maken. Hun professionele positie en beroepsuitoefening staan onder druk. Het is belangrijk de randvoorwaarden daarvoor bij te houden. Het professioneel statuut voor de verzekeringsartsen is daarvan een voorbeeld, evenals het rapport Kwaliteitsborging verzekeringsartsen dat in september 1999 werd geaccordeerd en nu is geactualiseerd.

Meld u vandaag nog aan!
Op dinsdag 23 september 2003 worden het geactualiseerde rapport Kwaliteitsborging Verzekeringsartsen en het professioneel statuut verzekeringsartsen ondertekend. De LAD en De Unie stellen het op prijs dan met de beroepsorganisaties NVVG en UWVA, alsmede UWV, feestelijk én inhoudelijk bij dit resultaat stil te staan. De bijeenkomst vindt plaats in De Unie Plaza, Multatulilaan 12, 4103 NM Culemborg. De LAD nodigt haar leden-verzekeringsartsen uit om bij de ondertekening aanwezig te zijn. Het is tevens een uitstekende gelegenheid om vanuit de genoemde organisaties met name in te gaan op de actuele situatie, beroepsinhoudelijke ontwikkelingen, de toekomst van het vak én de betekenis daarvan voor de belangenbehartiging. Aanmelden kan tot 18 september 2003 via de uitnodiging die de leden-verzekeringsartsen van de LAD hebben ontvangen, of via het besloten gedeelte.

Rapport en professioneel statuut online
Wilt u het rapport Kwaliteitsborging verzekeringsartsen en het professioneel statuut verzekeringsartsen inzien? Kijk dan in het besloten gedeelte. Via dit gedeelte kunt u zich ook aanmelden voor de bijeenkomst op 23 september 2003.

Bent u verzekeringsarts en werkzaam bij UWV, maar nog geen LAD-lid? Word dan nu lid van de LAD!