AutoRai

23-9-2003

Speciale actie op Kia Carnival en Kia Magentis

Ook op de luxe modellen van Kia is in de periode van september en oktober extra voordeel te behalen. Zo ontvangt de consument bij aanschaf van een Kia Carnival een portable DVD systeem met een waarde van 699,- gratis. De Magentis is tijdelijk leverbaar met een gratis navigatiesysteem ter waarde van 1.139,-.

De grootste MPV van Kia is de Carnival met plaats voor 7 personen. ABS, EBD (elektronische remkrachtverdeling), dubbele airbags, airconditioning, elektrische raambediening en centrale portiervergrendeling met afstandsbediening zijn standaard op dit model. Iedereen die in de actieperiode een Carnival aanschaft, krijgt een fraai portable DVD systeem ter waarde van 699,- helemaal gratis. Er is al een Carnival vanaf 26.995,-.

Op de Magentis geeft Kia tijdelijk een navigatiesysteem met een waarde van 1.139,-cadeau. Een extra aanvulling op een prima standaarduitrusting. De Magentis is namelijk standaard voorzien van tal van comfortverhogende items als climate control, centrale portiervergrendeling met afstandsbediening en cruise control met stuurwielbediening. Ook ABS, EBD (elektronische remkrachtverdeling), dubbele airbags en zij-airbags zijn in de standaarduitrusting te vinden. De Magentis is leverbaar vanaf 22.995,-.

Bovengenoemde acties zijn geldig van 1 september tot en met 31 oktober 2003.