Ryanair

PERSBERICHT

23.09.03

"FINAL CALL" VOOR GRATIS TICKETS NAAR LONDON!

Ryanair, Europa's No.1 low fares airline, heeft vandaag aangegeven dat er nog enkele gratis tickets (exclusief belasting) beschikbaar zijn op de lijnvluchten naar Londen vanaf Oostende-Brugge Airport en Brussel-Zuid (Charleroi) alsmede vanaf de Nederlandse luchthavens Eindhoven, Maastricht en Groningen. Mensen die nog een ticket willen bemachtigen moeten er snel bij zijn.
David Gering, Ryanair's Sales & Marketing Manager Benelux hierover: "Londen is en blijft een topbestemming voor een citybreak, een lang-weekend of een dagje shoppen. Sinds de opening van de lijn Oostende - Londen in mei dit jaar ontdekken steeds meer passagiers dat vliegen vanuit de Stad aan Zee, snel, veilig, comfortabel en goedkoop is. Daarnaast presteren de 4 dagelijkse vluchten vanuit Brussel-Zuid naar Londen onveranderd goed: meer dan 650.000 passagiers werden op deze route reeds vervoerd! Ryanair zal door blijven gaan met het aanbieden van de laagste tarieven, de beste klantenservice en de beste punctualitiet voor al onze Belgische klanten. De gratis tickets (exclusief belasting) kunnen geboekt worden t/m aanstaande donderdag 25 september middernacht. Wij raden mensen nadrukkelijk aan om snel te boeken, want zoals altijd is er een enorme vraag naar de gratis tickets van Ryanair."
Actie enkel geldig online op www.ryanair.com
Details van de aanbieding
Boekingsperiode tot donderdag 25 september 24.00u Reisperiode 30 september - 17 december
Tarief GRATIS - (exclusief belasting en kosten) Reserveringsperiode: 7 dagen voor vertrek
Reisdagen Van Oostende en Brussel-Zuid: Ma. - do. & zaterdagVan Maastricht, Eindhoven en Groningen: ma, di, woe, zat & zon Afhankelijk van beschikbaarheid - gebruikelijke verkoopvoorwaarden zijn van toepassing