AutoRai

23-9-2003

Lexus Premium Warranty voor Lexus occasions

Lexus is het merk van de klantentevredenheid. Jaar in jaar uit weet het automerk de hoogste scores te bereiken als het gaat om klantentevredenheid (bron: J.D. Power). In het weekend van 4 & 5 oktober aanstaande staat bij de Nederlandse Lexus-distributeur Louwman & Parqui te Raamsdonksveer (Steurweg 8) een breed aanbod Lexus occasions.

Van de fluisterstille LS430 tot de sportieve IS200 en van de succesvolle RX300 tot de hedendaagse SC430. En zeer belangrijk: vrijwel allen zijn voorzien van het unieke Lexus Premium Warranty label. Immers, zekerheid en van onbezorgde kilometers genieten gaan goed samen.

Wie op zoek is naar een gebruikte auto met stijl, een opvallend plezierig rij- en geluidscomfort en bovendien geïnteresseerd is in relatief lage onderhoudskosten is bij Lexus aan het juist adres. Juist wanneer een Lexus gebruikt wordt aangeschaft kan men profiteren van een reputatie die als zeer betrouwbaar te boek staat, zoals door TüV-rapporten jaren achtereen wordt bevestigd. Dat is nog maar het begin, want rijden in een Lexus is een ervaring. Zowel op het gebied van comfort en luxe als op het gebied van service. Service die men nu eenmaal als Lexus-rijder aan den lijve ondervindt. Want zowel bij aankoop van nieuwe als gebruikte Lexus wordt men behandeld volgens de richtlijnen van het fameuze Red Carpet Treatment. In het kort: een unieke haal- en brengservice bij regulier onderhoud én recht op gratis vervangend vervoer.

Lexus Premium Warranty
Lexus automobielen worden aangeboden met het Lexus Premium Warranty label, tot een leeftijd van 5 jaar. Daarmee biedt een gebruikte Lexus dezelfde zekerheid als een fabrieksnieuw exemplaar.

De Premium Warranty geldt voor autos jonger dan 5 jaar met maximaal 125.000 km. Deze garantie geldt drie jaar (6 maanden BOVAG-dekking met aansluitend 30 maanden fabrieksgarantie) tot een kilometerstand van maximaal 300.000 km - al naar gelang wat het eerst bereikt wordt.

Lexus Occasion Garantie
Daarnaast biedt Lexus tot een leeftijd van 8 jaar (maximaal 150.000 km) de Lexus Occasion Garantie. Deze garantie geldt 1 jaar of tot een maximum van 40.000 km - al naar gelang wat het eerst bereikt wordt. De garantie is opgebouwd uit de eerste 6 maanden BOVAG-dekking; de daaropvolgende maanden geldt de Lexus Occasion Garantie.