United Services Group

Persbericht United Services Group NV

United Services Group bundelt reïntegratieactiviteiten in United Restart


* Met circa 500 medewerkers direct in de top van de reïntegratiemarkt

Almere, 23 september 2003. United Services Group N.V. maakt bekend dat de activiteiten van coachingsorganisatie Start Kans en de loopbaaninterventie en reïntegratieactiviteiten van Start zijn samengevoegd in een nieuwe organisatie: United Restart B.V. United Restart is met circa 500 medewerkers direct een van de grote spelers geworden op de reïntegratie- en outplacementmarkt in Nederland.Received: from Hilten-MTA by hilten_01.vanhilten. Zij biedt een eenduidig aanbod vanuit de behoefte van het individu, namelijk hulp bij het verwerven en behouden van betaald werk. United Restart blijft werken vanuit de specialismen jobcoaching, loopbaaninterventie en reïntegratie, zodat maatwerk behouden blijft.

De overname van de Start-organisatie door United Services Group in mei 2002 was aanleiding tot het opnieuw overwegen van de positie van de reïntegratie en loopbaaninterventie activiteiten binnen het nieuwe samenwerkingsverband. De situatie, waarbij reïntegratie, loopbaaninterventie en jobcoachingsdiensten vanuit verschillende bedrijfsonderdelen wordt aangeboden, werd door klanten als verwarrend ervaren. Reden dat besloten is deze diensten te bundelen en onder één bedrijfsvoering te brengen. Daarmee is een eenduidig aanbod naar de markt mogelijk geworden voor mensen waarvoor ontslag dreigt en mensen met een al dan niet grote afstand tot de arbeidsmarkt.

United Restart maakt onderdeel uit van United Services Group N.V., waarvan een groot aantal uitzendorganisaties en detachering- en werving & selectiebureaus deel uitmaken. Dit is vaak een voordeel bij het vinden van passend werk voor de kandidaten van United Restart.

Profiel United Services Group
United Services Group N.V. is als Europese dienstverlener actief in Nederland, België, Duitsland, Italië, Spanje en Portugal op het gebied van flexibele arbeid, opleidingen en customer care-services. De aandelen United Services Group staan genoteerd aan de Effectenbeurs Euronext Amsterdam en zijn opgenomen in de Amsterdam Midkap Index (AMX). Vanuit een aantal zelfstandige werkmaatschappijen, waaronder Unique, Start, Secretary Plus en Technicum (detachering & uitzending), United Capacity, United Technical Solutions en United ICT Solutions (werving & selectie, detachering en projectmatige activiteiten voor vakspecialisten), United Independent Solutions en Fa-med (dienstverlening aan zelfstandigen zonder personeel), Luzac College en InterCollege (opleidingen) en Telecom Direct en Call-IT (customer contact-centers), worden de diverse dienstverleningsvormen aangeboden.

Voor nadere informatie:
De heer W. Altena, Algemeen directeur van United
Restart Telefoon: +31 (0)36 529 98 05

Zoeksymbolen USG
Reuters UINT.AS
Bloomberg UNINA

Zie ook onze website: www.unitedservicesgroup.nl


---