Ingezonden persbericht

CommVault® Systems, Inc. en Sistina GFS(tm) Software introduceren Essentials Edition voor zakelijke Linux-omgevingen

Utrecht, 23 september 2003 - CommVault Systems, Inc., en Sistina GFS(tm) Software hebben Essentials Edition Sistina Scaled geïntroduceerd, een compleet datamanagement oplossing voor zakelijke Linux omgevingen. De Essentials Edition is een geïntegreerde oplossing van de Sistina Linux File Services en CommVault® QiNetix(tm) Galaxy-backup- en recovery-software. Met de oplossing kunnen klanten commerciële Linux applicaties beschermen, Linux toepassen voor een schaalbare en heterogene data-bescherming infrastructuur en de file sharing-technologie van Sistina inzetten om kosten te besparen.

De Essentials Edition is de eerste oplossing in de Linux-wereld waarbij basisopslagsoftware is geïntegreerd met hoogwaardige backup- en recovery-software voor zware, geclusterde Intel omgevingen. De Essentials Edition is gericht op IT-managers die zoeken naar een kosteneffectief alternatief voor merkgebonden UNIX-oplossingen of die een schaalbare, geconsolideerde back-uparchitectuur in een Oracle 9i RAC-omgeving nodig hebben. De Essentials Edition voorziet in een schaalbare universele backup-engine die zakelijke Linux-applicaties beschermt.

De Essentials Edition wordt op de markt gebracht als een bundel die de Galaxy-backup en recovery software van CommVault Systems omvat. Onderdeel daarvan is CommVault® QiNetix(tm) GridStor voor failover, load balancing, betrouwbaarheid en optimale inzet van bronnen. Gridstor is specifiek afgestemd op en geïntegreerd met Sistina GFS(tm). Sistina voorziet in het ontwerpen, integreren en inzetten van een kosteneffectieve opslagoplossing op basis van Linux.

"Traditionele leveranciers als VERITAS, IBM en HP gebruiken een bestandssysteem voor het backup-proces en voor het verplaatsen van data", zegt Steve Kenniston, analist bij de Enterprise Storage Group. "CommVault en Sistina hebben dit geïntegreerd en concurreren nu op hetzelfde niveau op de Linux-markt."

"Met deze combinatie van krachtige data-sharing- en databeschermingsoftware kunnen klanten hun op Linux gebaseerde opslagarchitecturen naar een hoger plan brengen. Daarbij zijn ze er zeker van dat de oplossing mee kan groeien", zegt Larry Cormier, Vice-president Marketing bij CommVault Systems. "Toen we zochten naar deze mogelijkheden, hebben we verschillende data-sharing-producten onderzocht. Sistina was duidelijk de beste."

"De oplossing die we samen met CommVault Systems hebben ontwikkeld, is vooral voor onze klanten interessant, omdat het de eerste complete data-services-oplossing is voor zakelijke Linux-omgevingen", zegt Joaquin Ruiz, Vice-president Marketing en Product Management bij Sistina GFS(tm). "Met de QiNetix Essentials Edition Sistina Scaled kunnen klanten gebruik maken van de kracht van Linux en tegelijkertijd hun IT-kosten verlagen en het beheer vereenvoudigen."

CommVault® Systems, Inc.
CommVault Systems, Inc. biedt high-end datamanagement oplossingen voor krachtige databeveiliging, universele beschikbaarheid en eenvoudig beheer van complexe storage-netwerken. De software van CommVault® Systems, Inc. verzekeren organisaties van een betrouwbare, krachtige beveiliging, migratie, beschikbaarheid, toegang en beheer van bestanden, bedrijfskritische applicaties en databases. Het hoofdkantoor van CommVault® Systems, Inc. is gevestigd in Oceanport, New Jersey in de Verenigde Staten. Meer informatie over CommVault® Systems, Inc. is te vinden op www.commvault.com.

©2003 CommVault Systems, Inc. CommVault, CommVault Systems, CommVault Galaxy, CommVault QiNetix,CommServe StorageManager, MediaAgent, iDataAgent, CommCell and the CommVault logo are trademarks and may be registered trademarks in some jurisdictions of CommVault Systems, Inc. Microsoft, Windows and Windows Server are either registered trademarks or trademarks of Microsoft Corp. in the United States and/or other countries. The names of actual companies and products mentioned herein may be the trademarks of their respective owners.


---