Gemeente Baarn

Vernieuwde website sportloketbaarn.nl

04-09-2003

Internettende sporters en sportbestuurders in Baarn die iets willen weten over sportclubs, regelgeving en verenigingsondersteuning kunnen vanaf nu terecht op de vernieuwde website www.sportloketbaarn.nl. De digitale informatie is up-to-date en dankzij een nieuwe constructie zullen de ambtenaren sport deze informatie nu zelf actueel houden.

Wil je gaan sporten in Baarn maar weet je nog niet weet welke sport? Dan vind je een duidelijk overzicht van alle sporten die aangeboden worden. Heb je jouw favoriete sport en sportclub gekozen, dan staat de contactpersoon vermeld. Veel sportorganisaties hebben een website. Via www.sportloketbaarn.nl kun je direct naar die site doorklikken.

Sportbestuurders vinden veel nuttige informatie op de vernieuwde website. Verenigingsbestuurders krijgen steeds meer te maken met wet- en regelgeving van de nationale overheid. Die wetten en regels staan op verschillende websites kort en bondig samengevat. Sportloketbaarn.nl schakelt direct door naar die sites.

Professionele ondersteuning van sportverenigingen is mogelijk op terreinen zoals algemeen beleid, vrijwilligersbeleid, jeugdbeleid en sponsorwerving. Vaak is die ondersteuning gesubsidieerd door gemeente, provincie of sportbonden. Ook over verenigingsondersteuning vindt men veel informatie op sportloketbaarn.nl.

De homepage van de website geeft toegang tot informatie over een actueel onderwerp. Zo is op dit moment het rapport Gangmakers van samen sporten: evaluatie van twee jaar inzet van bewegingsconsulenten in Baarn digitaal te lezen.