2e persbericht van dinsdag 23 september 2003

Eindhoven 23-09-2003 - Berichten uit de regio:

Helmond: Zakkenrollerij

Dinsdagmiddag zijn twee vrouwen in de Veestraat het slachtoffer geworden van een zakkenroller.

Van een 51-jarige vrouw uit Oosterhout werd in een warenhuis de portemonnee uit haar rugzakje gepakt. Dat gebeurde rond 12.45 uur. In de portemonnee zaten pasjes en 20,=.

Een 38-jarige vrouw uit Eindhoven ontdekte om 13.15 uur dat haar portemonnee uit de handtas was weggenomen. 15,= en pasjes zaten in de handtas.

Asten: Inbraak in bedrijf

Tussen maandag 18.00 uur en dinsdag 6.00 uur is ingebroken in een bedrijf aan de Kanaalweg. Het hek om het terrein is opengeknipt en van de werkplaats is een deur opengemaakt. Uit de werkplaats zijn een lasapparaat, een schuurmachine, een boormachine, twee slijpmachines, twee luchtsleutels en een betontrilapparaat gestolen.

Nuenen: Inbraak in woning

Dinsdag in de voormiddag is ingebroken in een woning aan Papenvoort. Via het platdak is een raam van de eerste etage opengebroken. Uit de woning zijn een gouden halsketting en oorbellen van hetzelfde materiaal gestolen.

Hooge Mierde: Graafmachine gestolen

Vanuit de schuur bij een woning aan de Hoolstraat is in de nacht van maandag op dinsdag een mini-loader gestolen. De gele loader van het merk Weidemann is 20.000,= waard. De schuur was niet afgesloten.

Valkenswaard: Twaalf bonnen bij verboden rijrichting

Dinsdag tussen 8.40 en 9.00 uur zijn bij de Leenderweg Bosstraat twaalf bekeuringen uitgeschreven omdat automobilisten de Bosstraat inreden. Dat is verboden. De Bosstraat wordt bij grote drukte vaak gebruikt als sluiproute.

Veldhoven: Aanhanger met waterscooter gestolen

Vanaf het terrein bij een woning aan de Oeienbosdijk is in de nacht van maandag op dinsdag een eenassige aanhangwagen met daarop een waterscooter gestolen. De scooter is grijs met geel en van het merk Bombardier. De totale waarde is ongeveer 8.500,=.