Politie Noord- en Oost Gelderland


Berichten van de IJsselstreek 22 op 23 september 2003

Lochem - auto in sloot

Een 25 jarige bestuurder van een personenauto uit Warnsveld is gistermiddag om 14.30 uur door onbekende oorzaak in de sloot beland. De man reed op de Rondweg West en raakte met zijn personenauto van de weg, waarna hij in de sloot terecht kwam. De ambulance kwam ter plaatse, maar de man bleek geen verwondingen te hebben. Hoe de man van de weg is geraakt, is niet bekend.

Vierakker - schennispleger in personenauto

Een 19 jarige inwoonster uit Vierakker werd gisteravond om 18.05 uur op de Vierakkersestraatweg aangesproken door een naakte man in een personenauto. De man stopte met zijn donkergroene personenauto en vroeg de 19 jarige de weg naar Hengelo. De vrouw zag dat de man een witte, openstaande blouse aanhad en verder naakt was. Hierop reed de man weg richting Wichmond. De politie heeft de omgeving afgezocht, maar de man niet meer aangetroffen. De man is ca. 25 jaar oud, heeft blond, rechtopstaand haar, met een niet opvallend goed verzorgd uiterlijk.

Eerbeek - meisje mishandeld

Een 14 jarig meisje is gisteren rond 17.15 uur op de Werfakkerweg mishandeld door een groep jongens. Het meisje liep langs het speeltuintje aan de Werfakkerweg en werd door een groep van jongens aangeroepen. Zij reageerde niet en liep door. Opeens voelde ze een klap op haar achterhoofd en een schop in haar zij. Ze kwam te vallen, waarna een derde jongeman met zijn fiets over haar hand reed. Bleek dat de jongens het verkeerde meisje op het oog hadden en zij lieten de 14 jarige gaan. De politie vraagt of getuigen zich willen melden op telefoonnummer 0900 8844.

Eerbeek - paard en wagen omgeslagen

Op de Harderwijkerweg is gisteravond om 20.00 uur een span paarden met wagen omgeslagen, waarbij de drie inzittenden gewond raakten. De wagen is over een boomstronk gereden en vervolgens omgeslagen. Een 50 jarige man uit Steenderen en zijn dochter (leeftijd niet bekend) hadden een gebroken been en een 44 jarige inwoonster uit Elten (D) had lichte verwondingen. Zij zijn allen overgebracht naar het ziekenhuis.

Warnsveld- frontale aanrijding

Op de Vordenseweg vond vanmorgen omstreeks 08.30 uur een frontale aanrijding tussen twee personenauto's plaats. Een 49-jarige automobiliste uit Deventer raakte gewond en is voor behandeling naar het ziekenhuis vervoerd. De vrouw kwam uit de richting Warnsveld en kreeg geen voorrang van een automobilist uit Eibergen (leeftijd niet bekend) die een bospad inreed. Bij de aanrijding raakten beide auto's dusdanig beschadigd, dat ze moesten worden afgesleept.

Lochem, bedrijfsongeval

Vond omstreeks 11.40 uur bij een bedrijf aan de Badhuisweg een bedrijfsongeval plaats. Een Lochemer (leeftijd niet bekend) wilde met een ladder wilde iets van een zolder pakken en maakte gebruik van een aluminium ladder. Plotseling hoorden andere werknemers en klap en troffen het slachtoffer in bewusteloze toestand naast de omgevallen ladder aan. Hij is per ambulance naar het ziekenhuis in Zutphen vervoerd en opgenomen. De toedracht is niet duidelijk en de Arbeidsinspectie is in kennis gesteld.

Einde berichten Voor info: Anton de Ronde 0900-8844


---- --