Politie Noord- en Oost Gelderland


Apeldoorn - Onder invloed

Een 58 jarige automobilist uit Gorssel blies vannacht tijdens controle op het Musketiersveld 1,2 prom. Hem werd een rijverbod van vijf uur uitgereikt en proces verbaal wordt opgemaakt in verband met recidive.

Apeldoorn - Inbraak apotheek

Vannacht, omstreeks 02.00 uur is er in de apotheek aan het Ordenplein ingebroken en een onbekend geldbedrag weggenomen. Men kon binnenkomen door een raam te forceren en vervolgens werd het geld uit de kassa genomen.

Apeldoorn - Fietser slaat op auto

Een tegen het verkeer in fietsende man heeft gisteren om 15.30 uur in de Treubstraat deuken geschopt en geslagen in de personenauto van een 70 jarige inwoner uit Apeldoorn. De fietser kwam mogelijk knel te zitten tussen de personenauto en de stoep en sloeg op de auto. De 70 jarige stapte uit zijn personenauto, waarop de fietser begon te schelden en vervolgens tegen de auto schopte. De fietser is een blanke man van circa 30 jaar met een mager gezicht. Hij droeg casual kleding en een zonnebril. Lengte tussen 1.75 en 1.80 m. De politie vraagt of getuigen zich willen melden op telefoonnummer 0900 8844.

Apeldoorn - Aanhouding verdachte met cocaïne

Een 25 jarige inwoner uit Apeldoorn is aangehouden en ingesloten omdat hij drugs zou hebben gedeald. Agenten zagen omstreeks 20.30 uur op de Rosariumstraat dat hij met een druggebruiker in gesprek was en hem iets overhandigde. Terwijl de agenten naar het tweetal toeliep zagen zij dat er iets werd weggegooid. Dit bleek een tissue met. Zo bleek later, 20 bolletjes cocaïne.

Apeldoorn - Drinken op straat

Een 51 jarige inwoner uit Apeldoorn is proces verbaal aangezegd in verband met drinken op straat. De man werd gisteren om 14.00 uur aangetroffen in het Sprengenpark terwijl hij een blikje bier aan het drinken was. De politie liet de man het blikje weggooien en de resterende blikjes werden in beslag genomen. Vanochtend om 09.30 zagen agenten op het Marktplein dat een 58 jarige inwoner uit Apeldoorn een blikje in de binnenzak van zijn jas stopte. Toen hem verzocht werd het blikje te voorschijn te halen, pakte de man het geopende blikje bier uit de binnenzak en begon te drinken. De man is aangehouden en heengezonden met een bekeuring van 40 Euro.

Apeldoorn - Twaalf bekeuringen bij bromfietscontrole

Tijdens de bromfietscontrole op de Vlijtseweg zijn vanochtend twaalf bekeuringen uitgeschreven, voor de volgende overtredingen: 7 x te hoge constructiesnelheid
1 x voor het rijden op het fietspad
3 x voor het niet dragen van een helm
1 x voor het niet voeren van gele platen

Einde berichten

Voor info: Anton de Ronde 0900-8844


---- --