Ingezonden persbericht

DRIE NIEUWE CULINAIRE AANWINSTEN VOOR HAMPSHIRE HOSPITALITY & LEISURE

Hotel De Ville, Hotel Stad Munster en Grand Hotel & Restaurant Voncken: DRIE FANTASTISCHE NIEUWE CULINAIRE AANWINSTEN
VOOR HAMPSHIRE HOSPITALITY & LEISURE

Hilversum, 23 september 2003... Hampshire Hospitality & Leisure, de snelst groeiende hotelgroep van Nederland, heeft er drie bijzondere aanwinsten bij. Het sfeervolle Hotel De Ville in Groningen ­ dat Bono van U2 en Helmut Kohl in het gastenboek heeft staan ­ en Grand Hotel & Restaurant Voncken in toeristische trekpleister Valkenburg ­ hier is het optimaal genieten van het Bourgondische leven! ­ hebben zich aangesloten als 'A Hampshire Classic Hotel.' Hotel Stad Munster ­ befaamd om haar toprestaurant met 'Lady Chef of the year 2002' ­ wordt 'Hampshire Hotel' en staat bekend als het 'Aspergehuis van de Achterhoek'.

Pure verwennerij in Hotel De Ville ­ 'A Hampshire Classic Hotel' Gasten worden flink in de watten gelegd! Zo zijn er verwarmde handdoeken op de luxe kamers, internationale dagbladen in de lounge, ontbijtjes in de rustige stadstuin en vriendelijk en bekwaam personeel. In Bistro 't Gerecht bereiden topkoks iedere dag heerlijke en bijzondere culinaire specialiteiten. Rondom het hotel kan lekker worden gestruind in de talloze leuke boetiekjes of een drankje worden gedronken in één van de knusse kroegjes.

Aspergehuis van de Achterhoek; Hampshire Hotel ­ Stad Munster In een prachtig Jugendstil pand uit 1643 ­ vernoemd naar de Vrede van Munster ­ ligt Hampshire Hotel ­ Stad Munster. Het beschikt over 20 goed geoutilleerde viersterren kamers voorzien van alle gemakken. In het toprestaurant bereidt de 'Lady Chef of the year 2002' uitstekende wildgerechten én haar beroemde asperges. Dit restaurant staat dan ook bekend als het Aspergehuis van de Achterhoek!

Genieten in Grand Hotel & Restaurant Voncken ­ 'A Hampshire Classic Hotel' Op loopafstand van het rustieke stadje Valkenburg ligt Grand Hotel & Restaurant Voncken. Hier is het niet alleen genieten in één van de 39 luxe kamers, van de vriendelijke bediening en Franse 'Haute Cuisine,' er is ook een hoop te doen in de omgeving! Bezoek het bruisende Maastricht; neem een heerlijke massage in Thermae 2000, waag een gokje in het Holland Casino of kom tot rust op de nabijgelegen golfbaan.

"We lazen over Hampshire in een horeca vakblad en werden meteen aangesproken door het enthousiasme waarmee ze te werk gaan. We hadden al een tijdje het idee ons aan te sluiten bij een hotelgroep, maar hadden de juiste nog niet gevonden. Na een persoonlijk gesprek met Janneke Nijenhuis van Hampshire waren we overtuigd, we voelden ons meteen thuis!" aldus Gerard Wolbrink, Directeur van Hampshire Hotel Stad Munster.

"Hampshire is een bijzondere club. Jarenlang hebben wij ons niet willen aansluiten bij een hotelgroep, omdat we bang waren onze eigen identiteit te verliezen. Als Hampshire Classic Hotel behouden we ons eigen gezicht en kunnen we zelfstandig blijven opereren. Een perfecte samenwerking wat ons betreft!" aldus Jacques Muller, Directeur van Hotel De Ville ­ 'A Hampshire Classic Hotel.'

Bel voor reserveringen, informatie over arrangementen of brochures naar: Hampshire Hospitality & Leisure via 035 ­ 672 00 77 of bezoek www.hampshire-hotels.com.

Een groeiend aantal hotels in Nederland en daarbuiten sluit zich aan bij Hampshire Hospitality & Leisure. Zie voor een overzicht van alle aangesloten hotels www.hampshire-hotels.com.

Hampshire Hospitality & Leisure is een hotelgroep opgericht in 2001. De groep kent vier merknamen: het topsegment 'A Hampshire Classic Hotel', de viersterren 'Hampshire Hotels', de comfortabele driesterren 'Hampshire Inns' en 'A Hampshire Business Center' voor vergaderfaciliteiten.