Grafinet


MARKZWARE ONTHULT FLIGHTCHECK PROFESSIONAL v5

RIJSWIJK, Nederland 29 September 2003 -- Markzware, de leider op het gebied van het ontwikkelen van programma's om de kwaliteit van de digitale bestanden te kontroleren is vereerd om u mede te delen dat de laatste uitgave van het vele malen bekroonde programma op de markt is, FlightCheck Professional, versie 5, ondersteund nu ook Mac OS X.

FlightCheck Professional is het onmisbare programma voor alle gebruikers in de druk en multimedia industrie, van ontwerpers tot professionelen instellingen en organisaties om de kwaliteit van de digitale bestanden te controleren. FlightCheck is Markzware's paradenpaardje en is de standaard norm in de drukkers industrie en heeft sinds het moment dat het produkt op de markt kwam, inmiddels een decennium geleden, ervoor gezorgt dat vele miljoenen gespaard bleven.

Door middel van een simpele "drag en drop" interface, controleert FlightCheck professional een zeer groot assortiment van verschillende digitale bestanden waaronder InDesign, QuarkXPress, Portable Document Formats (PDF), PageMaker, Multi-Ad Creator, Illustrator, Photoshop, FreeHand, CorelDRAW en velen anderen. FlightCheck controleert een bestand doormiddel van honderden beschikbaren kriteria. De gebruiker wordt gewaarschuwd voor alle eventuele problemen die in het digitale bestand gevonden zijn, zelfs voor lettertypes en grafische aspecten die niet overeenstemmen. Dit programma controleert de meest crusiale elementen, zoals kleur en resolutie volgens de geldende normen om de juistheid van het dokument te bevestigen.

FlightCheck Professional brengt na de controle een compleet rapport uit gespecificeerd op "goed" of "afgekeurd" aan de hand van de preflight test en worden de eventuele problemen die gecorrigeerd moeten worden aangemerkt, zodat het bestand doorgestuurd kan worden naar het volgende niveau om zonder problemen verwerkt te worden. Een complete lijst met de verschillende programmas en versies die ondersteund worden vindt u op onze web-site, http://www.markzware.com/versionlist/

FlightCheck Professional is het resultaat van vele onderscheidingen en nominaties van onderanderen GrafixWorld, Digital Imaging Association, Electronic Publishing, Publish, MacUser en MacWorld welke een grote invloed gehad hebben op de werkstroom en winst van de industrie.

Buiten het feit dat FlightCheck Professional nu ook ontwikkeld is voor Mac OS X, beschikt het tevens over vele andere nieuwe mogelijkheden, zoals:

* Uitgebreiden ondersteuning voor verschillenden nativen bestanden, Microsoft WORD, Publisher en PowerPoint inbegrepen.
* Een speciale attributencontrole voor PDF welke u een visuele weergave bied van de kwaliteit binnen het bestand dat wordt geanalyseerd, en is gebaseerd op de officiele Adobe specificaties.
* Een nieuw PDF Flightplan voor het controleren van een uitgebreid assortiment van erkend standaard bestand formaat, waaronder PDF/X-1a, PDF/X-3, Medibel en vele andere.

* Ondersteund OpenType, TrueType en Adobe Type 1 lettertypes
* Drie stadiums van Ground Controls, bestaande uit een goedkeuring, waarschuwing of afkeuring

* Mogelijkheid om in één keer meerderen documenten te gelijk te controleren.

* De gebruiker kan de interface gemakkelijk aanpassen om de gegevens in elke gewenste volgorde of vorm te organiseren gebasserd op zijn eigen werkstroom.

* Sorteerd een lijst van kleuren, lettertypen, beelden enz doormiddel van één klik op de kop van het dokument.

"Zonder FlightCheck zou mijn leven een stuk minder gemakkelijk zijn" meld Laurie Stevens Lingol, productie directeur, van Advanced Marketing Services te San Diego, CA. "Ik heb het gevoel dat het een revolutionair effect heeft gehad op de grafische en productie industrie. FlightCheck geeft me de mogelijkheid om elk bestand in een perfecte staat naar mijn drukkerij te sturen, gebaseerd op de standaard normen in de uitgeverij, waardoor mijn prijzen en leveringstijd drastisch gedaald zijn. Ik zou niet meer zonder kunnen"

U kunt FlightCheck Professional aanschaffen via een van onze gespecialiseerde dealers welke u kunt vinden via onze web-site http://www.markzware.com/wheretobuy . De komplete versie is verkrijgbaar voor ¤ 499 Euros en de upgrade is verkrijbaar voor ¤ 199 Euros. FlightCheck Professional is verkrijgbaar in het Engels, Frans, en Duits andere talen zullen nog volgen.

Over Markzware:
Markzware is de marktleider op het gebied van de ontwikkeling van kwaliteitsbeheeroplossingen voor de grafische industrie, drukkerijen en uitgeverijen over de hele wereld. Markzware is een besloten vennootschap, gevestigd in Santa Ana, Californië, V.S.

Markzware B.V., gevestigd in Rijswijk, Nederland, is het hoofdkantoor voor de activiteiten in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Bezoek onze web-site voor meer informatie, http://www.markzware.com/ .

2003 Markzware. Alle rechten voorbehouden. Valt onder US Patent nummer 5,963,641

---