Henk van der Kolk in Sneek

Op dinsdag 23 september organiseert de afdeling Sneek van FNV Bondgenoten een bijeenkomst over de gevolgen van het Kabinetsbeleid. Wat is op Prinsjesdag uit de koffer gekomen en wat betekent dit voor de gewone mens? De voorzitter van FNV Bondgenoten, Henk van der Kolk spreekt om 20.00 uur op de bijeenkomst in Partycentrum v/d Wal te Sneek.

Het kabinet Balkenende vindt dat het vele miljarden moet bezuinigen . De FNV denkt daar anders over. Wij vinden dat het wel wat minder kan. Maar wat de FNV het meest stoort, is dat het kabinet de Zwarte Piet ook nog bij de zwakkeren in de samenleving legt. Bij de mensen die het toch al moeilijk hebben.

De FNV verzet zich daartegen. Wij willen een solidaire en sociale samenleving. Een samenleving waar de sterkeren de zwaarste lasten dragen. Juist in een tijd dat het wat minder gaat en wij de broekriem moeten aanhalen.

Wij willen kabinet en parlement laten zien en horen dat het anders moet en anders kan. Daarom informeren wij onze leden en zullen wij indien nodig acties voeren.

Dinsdag 23 september a.s. organiseert de afdeling Sneek van FNV Bondgenoten een bijeenkomst voor leden en niet-leden om hen te informeren over wat op Prinsjesdag uit de koffer te voorschijn is gekomen, wat dit voor de gewone mens gaat betekenen de komende jaren, en wat het FNV daartegen wil doen.

Spreker: Henk van der Kolk, voorzitter van FNV Bondgenoten,

Locatie: Partycentrum v/d Wal, Leeuwenburg 11, 8601 GC Sneek

Datum: dinsdag 23 september 2003

Aanvang 20.00 uur. Zaal open vanaf 19.30 uur.

Toegang gratis.