Ingezonden persbericht

Cyntha van Detremmerie; strakke mini met allure

Nieuw minimeubel met eigentijdse uitstraling

NIJKERK, 20030923 -- Met de introductie van de vriendelijk, rond vormgegeven series Micro en Micro Corner veroverde badmeubelfabrikant Detremmerie een aantal jaren geleden de harten van vele kopers van minibadmeubelen. Nu introduceert Detremmerie Cyntha. Een actueel strak badmeubel voor de kleine badkamer, logeerkamer of de toiletruimte. Met Cyntha wordt een volledig nieuw gezicht toegevoegd aan het assortiment van minimeubelen. Eigentijds sober met stijlvolle allure. Een aanwinst voor elke ruimte die ondanks een beperkte oppervlakte toch wil stralen.



Compleet programma

Het programma Cyntha omvat een wastafelmeubel, een spiegelkast en een hangende kolomkast in een eigentijds, rechtlijnig design met opvallende details. Het meubel wordt uitgevoerd op 48 cm breedte en is verkrijgbaar in de kleuren wit, grijs of jasmijn.


De Cyntha kolomkast is 25 cm breed en 15 cm diep. De deuren van de kolomkast en het onderbouwmeubel zijn voorzien van een alu kader met daarin glas dat aan de achterzijde grijs gelakt is. Daardoor wordt een eventueel rommelige inhoud van de kast discreet aan het oog onttrokken.


De spiegelkast heeft eveneens een alu kader en is uitgevoerd met een bijzondere verlichting. Wanneer de kast gesloten is dan wordt een sfeerverlichting verspreid. Wordt de deur geopend, dan wordt de binnenkant van de kast zelf verlicht.


Nieuw, onderhoudsvriendelijk materiaal

Het wastafelblad van Cyntha wordt naar keuze uitgevoerd in kunstmarmer of in een volledig nieuw materiaal: Solid Surface. Dit massieve materiaal van aluminiumtrihyaat met ISOpolyester heeft als eigenschap dat eventuele beschadigingen eenvoudig zelf te herstellen zijn met een zacht schuurpapier. Voor het dagelijks onderhoud volstaat het gebruik van het bekende groene schuursponsje.


Als geste levert Detremmerie dit sponsje met het meubel mee. Het materiaal Solid Surface biedt niet alleen voordeel op het gebied van onderhoud. De fraaie, matte optiek van het materiaal geeft het meubel tevens een bijzondere uitstraling.


Cyntha voegt een volledig nieuw, eigentijds gezicht toe aan het programma van minimeubelen op de markt. De bijzondere details en materialen geven de kleine badkamer, logeerkamer of de toiletruimte een actuele sfeer met allure.


Detremmerie; traditie en innovatie

Badmeubelfabrikant Detremmerie is gevestigd te Beveren-Leie bij Waregem. Het bedrijf groeide sinds 1932 -onder de bezielende leiding van drie generaties Detremmerie- uit tot marktleider in badmeubels in Nederland en België. Om aan de groeiende vraag te kunnen blijven voldoen wordt continu geïnvesteerd in mensen, machines en gebouwen. Detremmerie ziet het als een uitdaging de markt steeds opnieuw te verrassen met originele en actuele ontwerpen, materialen en productiemethoden. Het bedrijf biedt werk aan een honderdtal mensen en weet een goede balans te vinden tussen de modernste productietechnieken, mens- en milieuvriendelijke aanpassingen en bewezen vakmanschap. Detremmerie kiest bewust voor een platte organisatiestructuur, zodat de sfeer en betrokkenheid van het familiebedrijf behouden blijven. Dit resulteert in een constante, hoge kwaliteit van zowel de producten als de service en in het nagenoeg ontbreken van personeelsverloop. Om deze troeven te behouden kiest Detremmerie bewust niet voor ongebreidelde groei en massaproductie.


Website: www.detremmerie.nl





Ingezonden persbericht