Lijst Pim Fortuyn


Geachte
leden,
23 september 2003

Teneinde misverstanden te voorkomen delen wij u bij deze mede dat dhr. Marten Fortuyn sinds 4 september j.l. niet meer als adviseur aan het bestuur is verbonden. Een en ander is gelegen in het feit dat Prof. G. Snel eveneens als extern adviseur enige tijd geleden aan het bestuur was toegevoegd en hij zich daardoor overbodig achtte.

Hij heeft daarnaast aangegeven (vooralsnog) ook geen functie te zullen bekleden in de sollicitatiecommissie, dit vanwege het feit in voorkomende gevallen niet op een lijn met het bestuur te zitten.

Dhr. Marten Fortuyn heeft medegedeeld in vriendschap uiteen te gaan, lid te blijven van de LPF (zij het niet actief) en zijn contacten met onder andere Joost Eerdmans in verband met de commissie van de Haak zal voortzetten. Hij acht dit belangrijk voor zowel hemzelf als voor de LPF, waaraan ook ondergetekende, waar mogelijk, zijn volledige steun heeft toegezegd.

Wij respecteren vanzelfsprekend zijn besluit en hebben hem medegedeeld dat wij oprecht hopen dat wanneer daartoe de gelegenheid is, hij opnieuw de bereidheid zal tonen om zich actief in te zetten voor de partij.

Ed Maas,

voorzitter Lijst Pim Fortuyn (LPF)