Lijst Pim Fortuyn


datum: 23 september 2003

PERSBERICHT

GERARD VAN AS OPENT ALS DERDE LPF-KAMERLID EEN EIGEN INTERNETSITE

Kamerlid Gerard van As van de Lijst Pim Fortuyn heeft zojuist zijn eigen internetsite op het world wide web gepubliceerd. In navolging van zijn collegas Nawijn en Varela heeft hij als derde LPF-kamerlid een eigen internetsite. Naast de algemene LPF-site bestaat nu de mogelijkheid om rechtstreeks de standpunten en activiteiten van het kamerlid te raadplegen via internet.

De persoonlijke internetsites van de LPF-kamerleden blijken een welkome aanvulling te zijn op het web. De kamerleden Hilbrand Nawijn en João Varela mogen zich al verheugen op gemiddeld duizend bezoekers per maand.

Het internet blijkt ook voor de Lijst Pim Fortuyn een belangrijk medium om haar informatie beschikbaar te stellen. Met domeinnamen als www.gerardvanas.nl, www.hilbrand-nawijn.nl en www.joao-varela.nl bieden deze volksvertegenwoordigers informatie aan de internetgebruikers in binnen- en buitenland. Ook direct communiceren via email is mogelijk.

De Lijst Pim Fortuyn is op het internet vertegenwoordigd met een centrale site: www.lijstpimfortuyn.nl. Vanuit deze paraplusite kan men doorlinken naar de Tweede Kamerfractie, de provincies en lokale afdelingen. Nu zijn daar de persoonlijke sites van de kamerleden aan toegevoegd.

Ook andere kamerleden binnen de Tweede Kamer fractie Lijst Pim Fortuyn zullen het voorbeeld volgen en via een eigen site gaan communiceren met de kiezers.