Politie Zeeland



W-6754-2003 DIEFSTAL UIT AUTO


Dinsdag tussen 13.30 uur en 14.15 uur werd er ingebroken in een auto die geparkeerd stond aan de Bachtensteene te Middelburg.
Uit de auto werd een portemonnee met daarin wat kleingeld en bankpasjes weggenomen. Braakschade is niet bekend.



Z-6755-2003 FIETSSTER AANGEREDEN


Een 16-jarige fietsster uit de gemeente Hulst is dinsdag rond 18.45 uur op de Julianastraat in Heikant aangereden door een personenauto.
Een 44-jarige automobilist uit de gemeente Hulst wilde vanaf een oprit bij een woning de weg oprijden en zag hierbij de fietsster over het hoofd. De 16-jarige fietsster werd met letsel aan haar kaak voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis.



O-6756-2003 FRONTALE AANRIJDING


Op de kruising Ringbaan West/Westhavendijk in Goes vond dinsdag rond 19.00 uur een frontale aanrijding plaats tussen een personenauto en een bestelauto.
Een 29-jarige Goesenaar reed in een bestelauto over de Ringbaan West en wilde bij groen licht op bovengenoemde kruising linksaf slaan richting Westhavendijk. Hij kwam hierbij frontaal in botsing met een tegemoetkomende personenauto, bestuurd door een 57-jarige man uit de gemeente Kapelle, die vermoedelijk werd verblind door de laagstaande zon en het rode verkeerslicht niet had gezien. Beide bestuurders kwamen met de schrik vrij, beide voertuigen raakten aan de voorzijde zwaar beschadigd.



Z-6757-2003 JONGEN IN BUIK GESTOKEN BIJ RUZIE


Bij een ruzie tussen jongeren op de Akkerwindelaan in Terneuzen is dinsdagmiddag rond 15.30 uur een 14-jarige jongen uit Terneuzen gewond geraakt.
Hij werd door een 13-jarige plaatsgenoot met een scherp voorwerp in de buikstreek gestoken waarna hij werd overgebracht naar het ziekenhuis waar hij direct werd geopereerd. De 13-jarige jongen is in de omgeving van het incident aangehouden en inmiddels in verzekering gesteld. Het wapen werd in de nabijheid gevonden. De aanleiding van de ruzie is nog niet bekend, de politie stelt een onderzoek in naar de toedracht.





Politie Zeeland