18/10 Maasland

Oss 18-10-2003 - .

VREEMDELING AANGEHOUDEN, Oss

Vrijdagavond heeft de vreemdelingendienst van politie Brabant-Noord bij controle een Chinese man (leeftijd onbekend) aan gehouden, aan de Klaphekkenstraat in Oss. De man was werkzaam in een keuken van een horecagelegenheid. Hij rende weg, zodra hij de politie zag. De man is ingesloten voor verder onderzoek.

JONGEN AANGEREDEN, Oss

Vrijdagmiddag is op de parkeerplaats bij het zwembad aan de Euterpelaan een 7-jarige jongen uit Oss licht gewond geraakt. Een 38-jarige vrouw uit Oss reed met haar auto achteruit van een parkeerplek. Hierbij zag ze de jongen, die achter de auto stond, over het hoofd. De jongen had last van zijn linkervoet. De ambulance is ter plaatse geweest maar na controle kon hij met zijn vader mee naar huis.

AUTOBRAND, Oss

Vrijdagmiddag stond er op de kruising van de Havenstraat, Singel 1940-1945 en de Kapelsingel een auto in brand. De auto was voorzien van een LPG-tank. De kruising is door de politie afgesloten. De kersverse 53-jarige Ossche eigenaar, had de auto net bij de garage gehaald, toen hij een knal hoorde en er vlammen vanuit de motorkap kwamen. Hij heeft de auto in de berm geparkeerd. De brandweer heeft uiteindelijk de brand geblust.

AANHOUDING VERDACHTE BEDREIGING, Oss

In de nacht van vrijdag op zaterdag is een 22-jarige man uit Oss aangehouden in een horecagelegenheid aan de Eikenboomgaard in Oss. De man wordt verdacht van het bedreigen van een medewerker van de horecagelegenheid. De toedracht van de bedreiging is onbekend. Portiers hebben de man overgedragen aan de politie.

RIJBEWIJS INGEVORDERD NA VEEL TE VEEL DRINKEN, Heesch

In de nacht van vrijdag op zaterdag is aan de Broekhoek in Heesch het rijbewijs van een 39-jarige man uit Heesch ingevorderd nadat uit een blaastest bleek dat de man veel te veel had gedronken en was gaan rijden. De man kreeg een rijverbod van 8 uur.