19/10 Den Bosch

's-Hertogenbosch 19-10-2003 - .

GEWELD IN DE RELATIE, s-Hertogenbosch

Zaterdagochtend is een 31-jarige Bosschenaar in zijn woning aangehouden voor bedreiging en mishandeling van zijn 24-jarige ex-vriendin uit s-Hertogenbosch. Ze hadden vooral problemen over de omgangsregeling met hun dochtertje.

VIJF JONGENS OP HETERDAAD AANGEHOUDEN, Drunen

In de nacht van zaterdag op zondag zijn vijf 15-jarige jongens uit Drunen aangehouden op verdenking van inbraak en diefstal in een clubhuis aan de Prins Hendrikstraat in Drunen. Tijdens een surveillancedienst zag de politie een aantal jongens fietsen op de Prins Hendrikstraat. De jongens zagen de politie ook want plotseling verdwenen ze in een brandgang. Ze lieten hun fiets, een tas en snoepgoed achter op de straat. De jongens zijn aangehouden en ingesloten. De goederen bleken gestolen te zijn uit het clubhuis.

RIJBEWIJS INGEVORDERD NA RIJDEN ONDER INVLOED, s-Hertogenbosch

Zaterdagmiddag is aan de Van de Does de Willeboissingel in s-Hertogenbosch een 26-jarige vrouw aangehouden voor rijden onder invloed. Surveillerende agenten zagen dat, door het rijgedrag van de vrouw, een man met twee kinderen opzij moesten springen. De vrouw is staande gehouden voor dit rijgedrag. De agenten roken dat de vrouw alcohol gedronken had en lieten haar een blaastest doen. De vrouw bleek veel te veel gedronken te hebben. Ook verklaarde ze dat ze softdrugs gebruikt had. Haar rijbewijs is ingevorderd en de vrouw kreeg een rijverbod van 8 uur.

WINKELDIEF AANGEHOUDEN, s-Hertogenbosch

Zaterdagmiddag is in een winkel aan de Markt in s-Hertogenbosch een 18-jarige vrouw uit s-Hertogenbosch aangehouden op verdenking van het meenemen van kleding zonder te betalen. De beveiligingsbeambte van de winkel heeft de vrouw overgedragen aan de politie.

GEWELDPLEGERS AANGEHOUDEN, s-Hertogenbosch

Zaterdagmiddag zijn een 28-jarige man uit Heusden en een 35-jarige man uit s-Hertogenbosch aangehouden voor het plegen van openlijk geweld in een benzinestation aan de Bruistensingel in s-Hertogenbosch. Eerder die middag had een medewerkers van de benzinepomp de vriendin van de 28-jarige man aangesproken op haar gedrag. De man was hierover kwaad geworden en dreigde terug te komen. Later die middag kwam hij inderdaad terug samen met de 35-jarige man. De mannen gooiden displays naar beneden, sloopten afrekenapparatuur en gooiden met verkoopwaar. De politie heeft ze later aangehouden bij de woning van de 35-jarige verdachte.

DRANKDIEF AANGEHOUDEN, s-Hertogenbosch

In de nacht van zaterdag op zondag is een 27-jarige man uit Rosmalen aangehouden voor een horecagelegenheid in de Karrenstraat in s-Hertogenbosch, voor het meenemen van flesjes drank zonder te betalen. De man is door de portier overgedragen aan de politie.

ONGEVAL MET BESCHONKEN MAN, s-Hertogenbosch

In de nacht van zaterdag op zondag heeft een 37-jarige man met zijn auto een eenzijdig ongeval gehad op de Vlijmenseweg in s-Hertogenbosch. De zijspiegel ging door het raampje van het portier waardoor de man gewond raakte aan zijn gezicht. Na een blaastest bleek dat de man veel te veel gedronken had. Hij verklaarde dat hij tevens softdrugs gebruikt had. Zijn rijbewijs is ingevorderd en hij kreeg een rijverbod van 8 uur.

JONGEN AANGEHOUDEN VOOR BELEDIGING, s-Hertogenbosch

In de nacht van zaterdag op zondag is een 17-jarige jongen aangehouden op de Verwersstraat in s-Hertogenbosch. De jongen schold agenten uit. De jongen kreeg een proces-verbaal.

VERDACHTE MISHANDELING AANGEHOUDEN, s-Hertogenbosch

In de nacht van zaterdag op zondag is een 21-jarige man uit s-Hertogenbosch aangehouden voor het mishandelen van een 21-jarige man uit Maastricht. Twee groepjes jongeren raakten in conflict en dit leidde tot een vuistgemeen tussen de verdachte en het slachtoffer. De politie was getuige en heeft de verdachte mee genomen naar het bureau voor verhoor en later heen gezonden.

RIJDEN ONDER INVLOED, s-Hertogenbosch

In de nacht van zaterdag op zondag is een 20-jarige man uit s-Hertogenbosch aangehouden op de Stadionlaan in s-Hertogenbosch voor het rijden onder invloed. De man kreeg een boete van 190 Euro en een rijverbod van 3 uur.

Diezelfde nacht is op de Rijnstraat in s-Hertogenbosch een 27-jarige man uit Rosmalen aangehouden voor rijden onder invloed van alcohol. De man kreeg een proces-verbaal en een rijverbod van 2 uur.