Ingezonden persbericht

Sterrenveiling site van Mariska Hulscher gaat online

Mariska scoort tvbabes voor goede doel

AMSTERDAM/NOORD HOLLAND, 20031102 -- Mariska Hulscher is naast haar TV werk druk bezig met Sterrenveiling. Je kunt straks bieden op de bijzondere gala-outfits van BN'ers. De opbrengst gaat naar het goede doel: 12 prominente tvbabes hebben kleding beschikbaar gesteld. Sylvana Simons, Tanja Jess, Estelle Gullit, Miryanna van Reeden, Leontine Borsato, Annemiek Verdoorn, Ilse de Lange, Irene van de Laar, Bridget Maasland en Wendy van Dijk zijn door Mariska gestrikt om mee te doen aan Sterrenveiling. Afgelopen week werden ze gefotografeerd in "hun" outfit, bij styliste Dyanne Beekman in Naarden.


tvbabes op de catwalk
De veiling vindt plaats op 11 december, tijdens het Fashion & Beauty Event (FAB) in de RAI in Amsterdam. Tijdens de Sterrenveiling Fashion Show 2003 gaat Mariska samen met de 11 andere vrouwen de catwalk op, om outfit te showen.

De hoogste bieder krijgt tevens een echtheidscertificaat: een ingelijste foto van de ster in de première-outfit, met achterop het verhaal achter de jurk, rok of pak. Inclusief handtekening!

Naast de veiling is er nog meer kleding te koop van de 12 showbiz-dames. Zij stellen allemaal een rek met kleding uit hun eigen garderobe ter beschikking. De opbrengst gaat naar de Borstkanker Vereniging Nederland.

Website
Surf naar de website www.sterrenveiling.nl voor meer informatie. Op de site kun je binnenkort ook online bieden op items van BN'ers.