Ingezonden persbericht
André van Duin reikt "van Gaal" single uit!

Barry van Vliet

AMSTERDAM - Zanger Barry van Vliet (41) heeft in samenwerking met de Amsterdamse televisiezender AT5 en Eric Dikeb een liedje opgenomen in de Pavano studio te Soest. De tekst is opgetekend uit de mond van Ajax' nieuwe 'TD' Louis van Gaal. De single ligt deze week in de winkel.

Vrijdagavond, enkele uren na Van Gaal's persconferentie werd Barry van Vliet gebeld of hij Van Gaal's gedicht op cd wilde zetten. Hij twijfelde geen moment. En daarom zal vanavond, maandag 3 november 2003 om 20.00 uur, in Café

De Jordaan, Elandsgracht 45 te Amsterdam de eerste single aan Barry overhandigd worden door niemand minder dan André van Duin.

Meer info? JD@JanVis.nl of Eric Dikeb 06-51271231

Wie is Barry van Vliet eigenlijk?
Hij is een echte Amsterdamse jongen geboren in 1962. Hij heeft de tekst voor het liedje 'Een bossie rooie rozen' geschreven en is in Amsterdam en omgeving een graag geziene zanger in café's.

(History persbericht 13-10 ANP)
AMSTERDAM (ANP) - Het gedicht dat Louis van Gaal vrijdag uitsprak, wordt door de zanger Barry van Vliet muzikaal vertolkt. Van Vliet, bekend van het nummer 'Een bossie rooie rozen', werd door de Amsterdamse tv-zender AT5 gevraagd een nummer rond het gedicht te componeren.

Van Vliet heeft de tekst van Van Gaal in zijn homestudio opgenomen en bracht het nummer zondag ten gehore in een Jordaans café. Volgens hem komt het gedicht recht uit Van Gaal's hart: ,,Hij laat zijn gevoel zien. Volgens mij voor het eerst''.

Van Gaal werd vorige week benoemd tot technisch directeur bij Ajax. Tijdens de presentatie verraste hij de toehoorders met een twaalfregelig gedicht.

© 2003 jan vis agency. Alle rechten voorbehouden.