XS4ALL

ADSL: SNELHEID OMHOOG, PRIJS OMLAAG

Maandag 8 september 2003

Snelheden Lite, Basic en Fast ADSL verhoogd
De snelheden van de XS4ALL abonnementen Lite ADSL, Basic ADSL en Fast ADSL worden per 3 november 2003 verhoogd. In tabel hieronder staan de nieuwe downstream en upstream snelheden voor de verschillende ADSL abonnementen.

ADSL abonnement Huidige snelheid in Kbit/s (downstream/upstream*) Snelheid vanaf 3 november in Kbit/s (downstream/upstream) Lite
256/64 Kbit/s
384/96 Kbit/s
Basic
768/128 Kbit/s
1024/160 Kbit/s
Fast
1536/256 Kbit/s
2048/320 Kbit/s

* Snelheid downstream: Dit is de snelheid waarmee u informatie ophaalt, zoals het bekijken van websites. Snelheid upstream: Dit is de snelheid waarmee u informatie verzendt, zoals e-mails en chats.

Vanaf maandag 3 november worden nieuwe aansluitingen en up-en downgrades direct geleverd met de nieuwe snelheden. Bestaande ADSL aansluitingen zullen tussen 3 en 30 november worden voorzien van de nieuwe snelheden. Tijdens de benodigde aanpassingen in de telefooncentrale in uw regio kunt u maximaal 15 minuten geen gebruik maken van uw ADSL verbinding. Na deze korte onderbreking kunt u direct weer inloggen en internetten met de hogere snelheid. De exacte datum waarop uw aansluiting wordt voorzien van de nieuwe snelheden is niet bekend. Zonder meer kunt u voor 1 december sneller internetten.

Fast ADSL in prijs verlaagd
Tegelijk met de verhoging van de snelheden verlaagt XS4ALL haar deel van het Fast ADSL abonnement van EUR 52,15 naar EUR 46,-. De abonnementsprijs, inclusief het deel dat u aan KPN betaalt, komt hiermee op EUR 79,95 per maand.

Om in aanmerking te komen voor de snelheidsverhoging voor Lite, Basic en Fast ADSL en de prijsverlaging voor Fast ADSL hoeft u zelf niets te doen. Alle aanpassingen worden automatisch uitgevoerd.