Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

25 september 2003

De Financieel-Economische Tijd op maandag en met persoonlijk katern

De Belgische zakenkrant De Financieel-Economische Tijd start vanaf maandag 3 november met een maandagkrant. Tevens wordt bij de krant dagelijks een katern toegevoegd met persoonlijke informatie voor de lezer. Met deze initiatieven wil het dagblad zich verder profileren als dé complete zakenkrant van Vlaanderen.

De hele operatie gaat tevens gepaard met een naamsverandering. De Financieel-Economische Tijd wordt De Tijd; krachtig en zakelijk&..

De Tijd zal vanaf maandag 3 november zes keer per week verschijnen. Nieuws dat De Tijd, de lezer ook op maandag wil brengen.

Daarnaast lanceert De Tijd ook een katern dat inspeelt op de persoonlijke informatiebehoeften van de lezer. In het katern komen allerlei persoonlijke thema s aan bod zoals cultuur, management, sport, TV en media, wetenschap, service en andere&

Met dit dubbele initiatief biedt De Tijd lezers een complete zakenkrant aan die iedere dag van de week verschijnt en die zowel inspeelt op de professionele behoeften als op de persoonlijke interesses. De toegankelijkheid van De Tijd zal verhoogd worden en de krant zal iedere dag bestaan uit drie vaste onderdelen:


- het nieuwskatern met politiek, financieel en economisch nieuws uit binnen en buitenland;


- het cijferkatern met alle aandelenkoersen en de meest uitgebreide fondseninformatie;


- het persoonlijk katern.

De bestaande bijlagen Tijd Cultuur (woensdag), Ondernemers-Tijd (vrijdag) en Zaterdag-Tijd zullen in het nieuwe katern opgaan.

De maandagkrant, het persoonlijk katern en de naamsverandering worden begin november in de markt gezet.


---

Voor meer informatie kunt u zicht wenden tot D.M.J. Tesselaar, tel. 020-7101700,