XS4ALL

Upstreamsnelheid Lite, Basic en Fast ADSL omhoog

17 oktober 2003

De upstreamsnelheden van de XS4ALL abonnementen Lite, Basic en Fast ADSL worden per 3 november 2003 kosteloos verhoogd. Eerder werd al aangekondigd dat de downstreamsnelheden van deze abonnementen verhoogd zullen worden

XS4ALL kondigde in augustus aan dat het de betaalde varianten voor een hogere upstream niet in zou voeren. Het betrof toen aparte abonnementen die abonnees tegen extra kosten zouden moeten aanschaffen. Sindsdien heeft XS4ALL zich sterk gemaakt voor een generieke en kosteloze verbetering van de huidige ADSL abonnementen. Door de abonnementen te verbeteren, in plaats van nieuwe varianten te introduceren, worden de door XS4ALL genoemde bezwaren vermeden. XS4ALL is dan ook verheugd over het feit dat KPN besloten heeft om nu ook de upstreamsnelheden van de Lite, Basic en Fast ADSL abonnementen te verhogen.

In tabel hieronder staan de nieuwe downstream en upstream snelheden voor de verschillende ADSL abonnementen.

ADSL abonnement Huidige snelheid in Kbit/s (downstream/upstream) Snelheid vanaf 3 november in Kbit/s (downstream/upstream) Lite
256/64 Kbit/s
384/128 Kbit/s *
Basic 768/128 Kbit/s 1024/320 Kbit/s *
Fast 1536/256 Kbit/s 2048/640 Kbit/s *


* Maximale snelheid. De behaalde snelheid is afhankelijk van de kwaliteit van de koperlijn en de afstand naar de nummercentrale.

Vanaf maandag 3 november worden nieuwe aansluitingen en up-en downgrades direct geleverd met de nieuwe snelheden. Bestaande ADSL aansluitingen zullen tussen 3 en 30 november worden voorzien van de nieuwe snelheden. Tijdens de benodigde aanpassingen in de telefooncentrale in uw regio kunt u maximaal 15 minuten geen gebruik maken van uw ADSL verbinding. Na deze korte onderbreking kunt u direct weer inloggen en internetten met de hogere snelheid. De exacte datum waarop uw aansluiting wordt voorzien van de nieuwe snelheden is niet bekend. Zonder meer kunt u voor 1 december sneller internetten.

ADSL actie

Als u nu ADSL bestelt bij XS4ALL profiteert u direct van de hogere snelheden en een aantrekkelijke aanbieding. Iedereen die in oktober Lite, Basic of Fast ADSL bestelt krijgt het ethernetmodem cadeau t.w.v. EUR 99,-.

Meer informatie over deze aanbieding leest u via http://www.xs4all.nl/adsl/actie_okt2003.php