AutoRai

27-10-2003

Win een reis met de online Mercedes-Benz City Experience Quiz

Liefhebbers van Londen, Wenen of Barcelona kunnen nu een luxe, geheel verzorgde stedentrip winnen met de online Mercedes-Benz City Experience Quiz. De quiz staat in het teken van de drie nieuwste uitvoeringen van de populaire Mercedes-Benz A-Klasse: model Piccadilly, model Belvedere en model Ramblas.

De nieuwe varianten zijn uitgevoerd met speciale City Experience uitrustingen, geïnspireerd op het bruisende en trendy Londen, de historische sfeer van romantisch Wenen en de inspirerende sensatie van Barcelona.

De City Experience Quiz loopt van 3 tot en met 15 november 2003 op de website van Mercedes-Benz (www.mercedes-benz.nl). In een reeks van 16 vragen kunnen deelnemers hun stedenkennis grondig testen op het gebied van kunst, cultuur en entertainment. De winnaars worden eind november op de website van Mercedes-Benz bekend gemaakt.

De reis wordt aangeboden voor twee personen. De winnaar krijgt gedurende de City-tour één van de nieuwe modellen Piccadilly, Belvedere of Ramblas ter beschikking. Winnaars twee tot en met vijf krijgen een luxe Samsonite reistas aangeboden door Mercedes-Benz.

Overige reisinformatie: Londen: twee overnachtingen met ontbijt in het Hilton London Docklands Riverside, entree voor een musical naar keuze, retourovertocht met Stena Line.
Wenen: drie overnachtingen met ontbijtbuffet in het Parkhotel Schönbrunn Vienna, Vienna Card (72 uur gratis gebruik van openbaar vervoer).
Barcelona: drie overnachtingen met ontbijt in het 3 sterren Catalonia Princesa, Tapas Tour Barcelona (heerlijk tapas proeven in vier tapasbars incl. drankjes), vier dagen Barcelona Card (gratis gebruik van metro, bus en kortingen op vele attracties, theaters, musea, winkels en restaurants).