Gemeente Nijmegen

Korte Nieuwstraat 6
6511 PP Nijmegen
Telefoon (024) 329 91 11
Telefax (024) 329 23 78
E-mail gemeente@nijmegen.nl

Postadres
Postbus 9105
6500 HG Nijmegen

persinformatie
Datum Nummer persbericht

27 oktober 2003 p139

---
Asfalteren Nieuwe Dukenburgseweg

Tussen maandag 3 en vrijdag 21 november wordt de Nieuwe Dukenburgseweg tot aan de Weg door Jonkerbos stadinwaarts voorzien van nieuw asfalt. Dit vervangt de klinkers die er tijdelijk liggen na werkzaamheden van begin dit jaar. Toen is de persleiding tussen het gemaal Gerstweg en een put in de Weg door Jonkerbos vervangen.

De uitvoering van de werkzaamheden wordt gefaseerd uitgevoerd, waarbij een aantal wegvakken niet toegankelijk is voor verkeer. Stadinwaarts is de Nieuwe Dukenburgseweg tussen Tarweweg en Jan Massinkhal volledig afgesloten. Vanaf Jan Massinkhal tot aan Weg door Jonkerbos blijft één rijbaan beschikbaar; dit deel wordt in twee gedeelten geasfalteerd. Verkeer stadinwaarts wordt omgeleid via: Tarweweg, Weg door Jonkerbos. Verkeer richting Gerstweg volgt de route: Nieuwe Dukenburgseweg, Oostkanaaldijk, St. Teunismolenweg. De omleidingen gelden niet voor (brom)fietsers.

De inritten van Gamma, Ixat, Jan Massinkhal en Hulzen blijven toegankelijk via de rijbaan staduitwaarts.

Het asfalteren van de Nieuwe Dukenburgseweg staduitwaarts gebeurt in twee gedeelten, waarbij één rijstrook beschikbaar blijft voor verkeer. Hier zijn geen omleidingen van toepassing.

Voor de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Janine Adriaansens, doorkiesnummer 3292380


---

Alle informatie in dit e-mailbericht is onder voorbehoud. De Gemeente Nijmegen is op geen enkele wijze aansprakelijk voor vergissingen of onjuistheden in dit bericht