Gemeente Almere

Nieuwe radio- en tv-spotjes Almere

Als onderdeel van de promotiecampagne Het kán in Almere is een nieuwe tv-commercial geproduceerd. De spot met uitspraken van bekende en onbekende Almeerders is vanaf zaterdag te zien op de lokale en regionale TV. Daarnaast verschijnt vanaf maandag 3 november de nieuwe radiocommercial met burgemeester Jorritsma op de landelijke, regionale en lokale radio. In de commercials staat het nieuwe thema We schrijven geschiedenis. Elke dag centraal.

De nieuwe tv-commercial wordt vanaf zaterdag 1 november uitgezonden bij Studio Almere TV en vanaf maandag 3 november bij Omroep Flevoland TV. De videoclip bestaat uit spontane reacties van Almeerders op straat, wethouders en inwoners uit verschillende beroepsgroepen. Ook bekende Almeerders zoals cabaretier Jörgen Raymann en TV-presentatrice Quinty Trustful hebben meegewerkt aan de nieuwe productie.

Agenda Burgemeester

Burgemeester Annemarie Jorritsma zal vanaf maandag 3 november zes weken te horen zijn in de nieuwe radiocommercials van Almere. De commercials zijn dagelijks te horen rond spitstijd op Radio 1, Business Nieuws Radio, Omroep Flevoland en Radio Almere 107.8 . Uit de drukbezette agenda van de burgemeester worden verschillende afspraken toegelicht. De spotjes zijn gericht op ondernemers, mensen in overheidsfuncties en Haagse beleidsmakers.