Gemeente Bladel

> Inspraakprocedure wijziging bestemming perceel aan Hofdreef
---

Inspraakprocedure wijziging bestemming perceel aan Hofdreef

Van 3 november 2003 tot en met 24 november 2003 bestaat er gelegenheid om zowel schriftelijk als mondeling in te spreken op een nieuw ruimtelijk plan op een perceel aan de Torendreef / Hofdreef te Bladel. Dit plan voorziet in de bouw van 16 kleine wooneenheden voor verstandelijke en/of lichamelijk gehandicapten van De Plaatse. Het plan ligt tijdens de inspraakperiode ter inzage bij de Centrale Balie in het gemeentehuis te Bladel.

Burgemeester en wethouders hebben in beginsel hun medewerking toegezegd aan de bouw van een woonproject voor deze doelgroep. Met de direct omwonenden heeft al vooroverleg over dit project plaatsgevonden. Naar aanleiding van het buurtoverleg is het plan op een aantal onderdelen aangepast. Het project bestaat uit 16 kleine wooneenheden in 2 bouwlagen, voorzien van een lift en een gemeenschappelijke ruimte. Aan de Torendreef worden voor dit project extra parkeerplaatsen aangelegd. De realisering van dit project gebeurt onder verantwoordelijkheid van Woningstichting De Zaligheden uit Eersel. Het gemeentebestuur is van plan om na de inspraakprocedure voor dit project vrijstelling te verlenen op grond van artikel 19, lid
1 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening. In het nieuwe komplan zal voor dit project een passende bestemming worden opgenomen.

Alvorens hiervoor de vrijstellingsprocedure te starten, wordt iedereen de gelegenheid gegeven om een inspraakreactie kenbaar te maken over dit initiatief.

Inspraak - informatieprocedure

De door de Welstandscommissie goedgekeurde tekening ligt van 3 november tot en met 24 november 2003 ter inzage bij de Centrale Balie in het gemeentehuis te Bladel.

Tot uiterlijk 24 november 2003 bestaat er gelegenheid om zowel mondeling als schriftelijk een inspraakreactie kenbaar te maken. Mondelinge reacties kunnen kenbaar worden gemaakt aan de Centrale Balie. Schriftelijke reacties kunnen worden gezonden aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 11, 5530 AA te Bladel. Voor nadere informatie hierover kunt u contact opnemen met de heer C. van Hintum van de afdeling Ruimtelijke Ordening en Grondzaken, tel. 0497-361691.


---