Gemeente Zwolle

Werkzaamheden viaducten A28

Momenteel worden er werkzaamheden verricht aan de viaducten onder de A28. Helaas is er enige vertraging opgetreden in de werkzaamheden. Het viaduct Rijnlaan wordt woensdag 5 november weer opengesteld in plaats van maandag 3 november. De werkzaamheden aan de viaducten Kranenburgweg en Ordelseweg starten maandag 3 november en duren een week.

Gedurende de werkzaamheden zijn de viaducten niet toegankelijk voor gemotoriseerd verkeer. Fietsers en voetgangers kunnen gebruik blijven maken van de onderdoorgangen.

Plusstroken
Samen met de provincie Overijssel en Rijkswaterstaat gaat de gemeente Zwolle aan de slag met de verbetering van de A28 tussen de afslagen naar Zwolle Zuid en Ommen. Volgend jaar worden de rijbanen aangepast, zodat de twee plusstroken kunnen worden aangelegd. Om de werkzaamheden aan de A28 uit te kunnen voeren, is het noodzakelijk dat de bestaande viaducten worden opgeknapt en versterkt.

Meer info
Voor meer informatie over de werkzaamheden aan de viaducten kan men terecht op www.zwolle.nl of in Wijzer (gemeentelijke pagina in de Peperbus).


---