Gemeente Alkemade


Nieuwsbericht

03-11-2003
Ontwerp structuurvisie Alkemade ruim gezien

Burgemeester en wethouders maken bekend dat de drie delen van de ontwerp structuurvisie "Alkemade ruim gezien" met ingang van 3 november tot 1 december 2003 ter inzage liggen in de Leeskamer Publiek op de begane grond van het gemeentehuis te Roelofarendsveen. U kunt het ontwerp vanaf 3 november ook hier downloaden.

In de structuurvisie wordt de hele gemeente op het gebied van ruimtelijke ordening tegen het licht gehouden en de toekomstige ontwikkelingen worden erin aangegeven. In de structuurvisie staan de ambities en beleidsuitgangspunten van de gemeente tot 2015. Een en ieder wordt in de gelegenheid gesteld om tijdens de bovengenoemde termijn het ontwerp in te zien en daarop te reageren. De schriftelijke reacties kunnen gezonden worden aan burgemeester en wethouders van de Gemeente Alkemade, Postbus 1, 2370 AA Roelofarendsveen.

Op 5 november 2003 wordt in het gemeentehuis te Roelofarendsveen een publieksavond gehouden. Op deze avond wordt een toelichting op het deel "transformatiegebied Roelofarendsveen-Zuid" van de structuurvisie gegeven en wordt de gelegenheid geboden tot het stellen van vragen. Wij willen graag uw mening weten. Het adviesbureau Pouderoyen Compagnons, mede opsteller van het ontwerp van de structuurvisie "Alkemade ruim gezien", is ook aanwezig op deze avond.