Ingezonden persbericht

Persbericht

Webmethods en defywire introduceren webmethods mobile

Nieuwe oplossing zorgt voor betrouwbare, beveiligde en in real-time beschikbare informatie voor alle draadloze computergebruikers

AMSTERDAM en FAIRFAX, Va. - 3 november 2003 - webMethods, Inc. (Nasdaq: WEBM), de toonaangevende aanbieder van webservices-infrastructuur en Defywire, leverancier van draadloze middleware-technologie, maken vandaag de introductie bekend van webMethods Mobile(tm), een bedrijfsbreed draadloos platform, dat real-time front- en backend informatie levert aan mobiele apparaten als telefoons, PDA's, tablets en laptops.

webMethods Mobile is gebaseerd op de Defywire Mobility Suite®, waarmee ondernemingen razendsnel beveiligde, betrouwbare en schaalbare draadloze applicaties kunnen ontwikkelen en implementeren. webMethods Mobile biedt klanten een oplossing, waarmee ze tijd, geld en inspanningen kunnen besparen bij de implementatie van draadloze projecten. De oplossing is volledig netwerk- en hardwareonafhankelijk. Het ondersteunt de bestaande draadloze standaarden, maar is ook voorbereid op toekomstige technologische ontwikkelingen, zodat de oplossing slechts één keer geïmplementeerd hoeft te worden.

"Met deze gezamenlijke oplossing kunnen onze klanten voortaan eenvoudig beveiligde en betrouwbare real-time informatie zenden naar hun mobiele medewerkers," zegt Jill Stelfox, CEO van Defywire. "En dat alles met een implementatietijd van slecht enkele dagen, in plaats van maanden of jaren."

webMethods Mobile is een waardevolle toevoeging voor het bestaande, volledig leveranciersonafhankelijke webMethods Integratie Platform. Aan dit platform, dat als enige J2EE, .NET en legacy-systemen kan integreren en alle bedrijfsprocessen, systemen, databases en webservices met elkaar kan verbinden, voegt webMethods Mobile nu de mogelijk toe om mobiele gebruikers van real-time bedrijfsinformatie te voorzien. En in combinatie met het eerder deze maand geïntroduceerde webMethods Optimize(tm), een business activity monitoring-oplossing, kunnen klanten zelfs real-time waarschuwingen over bedrijfskritieke processen of informatie op hun mobiele hardware krijgen, voordat het de bedrijfsoperatie zou kunnen schaden. webMethods Mobile is vanaf heden beschikbaar.

Over Defywire

Defywire is toonaangevend leverancier van draadloze middleware. Het belangrijkste product van de onderneming, Defywire Mobility Suite, biedt mobiele medewerkers een beveiligde, real-time toegang tot bedrijfsinformatiesystemen. Defywire biedt haar software zowel direct als via wederverkopers aan. Defywire heeft haar Amerikaanse hoofdkantoor in Reston, Virginia.

Ingezonden persbericht