Ingezonden persbericht

Persbericht

WEBMETHODS INTRODUCEERT GEÏNTEGREERDE RFID-OPLOSSING

Samenwerking met OATSystems maakt eenvoudige integratie van RFID-informatie met bestaande logistieke systemen mogelijk

AMSTERDAM en FAIRFAX, Va. - 3 november 2003 - webMethods, Inc. (Nasdaq: WEBM), de toonaangevende aanbieder van webservices-infrastructuur, maakt vandaag bekend dat ze een samenwerkingsovereenkomst heeft gesloten met OATSystems, leverancier van hoogwaardige RFID-oplossingen. De ondernemingen brengen samen een geïntegreerde oplossing voor Radio Frequency Identification (RFID) op de markt. Klanten kunnen met deze nieuwe oplossing RFID-informatie direct integreren in hun logistieke systemen en zo meer rendement halen uit investeringen in RFID-projecten.

"RFID-technologie zorgt voor een revolutie in de manier waarop producten worden gefabriceerd, gevolgd door de logistieke keten, verkocht en geleverd. Integratie vormt een belangrijk onderdeel van ieder RFID-project," zegt Kareen Renaudin, vice president Industry Solutions bij webMethods. "Door de samenwerking met OATSystems biedt webMethods klanten een out-of-the-box integratieoplossing aan, waarmee ze tijd, geld en inspanningen kunnen besparen bij ieder RFID-project."

RFID levert automatisch belangrijke informatie over producten, zoals productnummer, prijs en exacte locatie. Door deze informatie te integreren in de aanwezige logistieke systemen, kunnen ondernemingen meer efficiency aanbrengen in de hele logistieke keten, bijvoorbeeld door beter voorraadbeheer, betere planning en voorspelling en snellere betalingstransacties.

Met behulp van het webMethods Integratie Platform kunnen klanten de RFID-toepassing 'Senseware' van AOTSystems eenvoudig koppelen aan alle bedrijfskritieke systemen. Met deze koppeling halen ondernemingen meer rendement uit hun RFID-projecten, aangezien uitgebreide productinformatie automatisch door de hele logistieke keten wordt gesynchroniseerd en beheerd.

Over OATSystems

OATSystems is een softwareonderneming die focust op het ontwikkelen van hoog volume RFID-oplossingen. De RFID-oplossingen zijn hardwareonafhankelijk en werken met de systemen van alle toonaangevende leveranciers van RFID-lezers en -schrijvers. OATSystems werkt samen met verscheidene Fortune 500 ondernemingen om RFID-projecten te implementeren. OATSystems is lid van het Auto-ID Center en een ontwikkelaar van de opensource Savant voor MIT.

Over webMethods

webMethods, Inc (Nasdaq: WEBM) is de eerste onderneming in de software-industrie die een volledige webservices-infrastructuur biedt. De innovatieve oplossingen van webMethods op het gebied van integratie, webservices, portals en bedrijfsprocesanalyse, stellen wereldwijd meer dan 1000 topondernemingen in staat om applicaties en bedrijfsprocessen te integreren en het rendement op hun investering te meten en te optimaliseren. webMethods heeft haar hoofdkantoor in Fairfax, Virginia. De onderneming heeft vestigingen in de Verenigde Staten, Azië en Europa, waaronder Amsterdam.

Ingezonden persbericht