Ingezonden persbericht


Persbericht

De Majesteit presenteert winterprogramma 2003

ROTTERDAM -
Klemens en Christine Key, eigenaren van de Raderstoomboot De Majesteit, hebben in het onlangs gepresenteerde winterprogramma tal van verrassingen opgenomen. Nieuw in het ruime aanbod aan feestmogelijkheden op het unieke 80 meter lange stoomschip zijn een sfeervol Kerstarrangement op de Maas op Eerste Kerstdag en een knallend Oudejaarsfeest in de nacht van 31 december op 1 januari.

Voor het Kerstfeest op 25 december is De Majesteit geheel in kerstsfeer gehuld. Aan boord zorgt de kerstman voor een glas Champenoise en luxe hapjes. Fijnproevers worden bovendien verrast met zilte delicatessen van de oesterman. Daarna kunnen de gasten genieten van het culinair kerstmenu met bijpassende dranken. Het geheel wordt omlijst door een stijlvol salonorkest, een accordeoniste en een goochelaar. Het tweede nieuwe aanbod is het uitluiden van het oude jaar op het water. Op de laatste dag van 2003 worden feestgangers aan boord ontvangen door de kapitein van De Majesteit en Vadertje Tijd. De laatste tovert de lekkerste oliebollen en het luxe buffet tevoorschijn. Klokslag 24.00 uur barst het feest na een toast en het uitspreken van de beste wensen in alle hevigheid los. Terwijl de antieke stoomfluiten afscheid nemen van het oude jaar dansen de gasten het nieuwe binnen. Dit alles met een schitterend uitzicht op de door het vuurwerk unieke verlichte stad.

Naast het Kerstfeest en Oudejaarsarrangement hebben Klemens en Christine Key nog tal van andere arrangementen en themafeesten voor zowel bedrijven als particulieren bedacht. Raderstoomboot De Majesteit kan worden benut voor evenementen op maat, zoals dealerdagen, congresdiners, recepties, productpresentaties, jubilea, personeelsparty's en zelfs seniorendagen. In het winterprogramma, dat loopt van 1 november 2003 tot en met 31 maart 2004, zijn bovendien twaalf data voor zogenaamde Showboat Party's opgenomen. Gasten krijgen tijdens een havencruise een avondvullend programma aangeboden. Dat bestaat na een welkomstcocktail uit een gecombineerd warm en koud buffet, afgesloten met een dessertbuffet. Dit alles wordt opgeluisterd met optredens van een showorkest, mimespelers, nostalgische fotografie, tafelgoochelaar of scheepsaccordeonist.

Raderstoomboot de Majesteit heeft als thuishaven, de Maasboulevard te Rotterdam, alwaar het in- en ontschepen plaatsvindt.

De directie van De Majesteit nodigt de media uit om op een Showboat Party sfeer te komen proeven. En uiteraard mee te eten. GeĂŻnteresseerden kunnen op het onderstaande nummer contact opnemen met Klemens Key.