Gemeente Dongen


Gemeentelijke oorkonde voor dhr. Van Broekhoven en dhr. Beerens 3/11/2003 11:00
Op zaterdag 1 november 2003 reikte wethouder P. Panis een gemeentelijke oorkonde uit aan de heer G.C.A.J. van Broekhoven en aan de heer J.P. Beerens bij gelegenheid van de jaarlijkse feestavond van harmonie Aurora. De uitreiking vond plaats omstreeks 20.00 uur in Cafézaal Aurora, Kerkstraat 43, te Dongen.
De heer Van Broekhoven
De heer Van Broekhoven is sinds 1 mei 1963 lid van harmonie Aurora en speelt op het ogenblik trombone in het groot orkest. Naast het stichtingsbestuur heeft harmonie Aurora ook een raad van aangeslotenen (vroeger ledenbestuur). De heer Van Broekhoven is lid van deze raad vanaf 1990 tot heden en was 16 jaar lid van de muziekcommissie.
Verder begeleidt de heer Van Broekhoven al gedurende 10 jaar de jonge muzikanten in het groot orkest en is hij zeer actief tijdens de rommelmarktdagen.
Op dit moment verzorgt de heer Van Broekhoven voor Aurora de volledige publiciteit richting de Dongense en regionale media.

De heer Beerens
De heer Beerens is al 40 jaar lid van harmonie Aurora (1950-1964 en van 1977 tot heden) en speelt op het ogenblik bariton tuba in het groot orkest.
De heer Beerens neemt al 15 jaar op zich donateurs te benaderen die vergeten zijn om hun bijdrage over te maken. Zonder zijn inzet zou Aurora een belangrijk deel van haar inkomsten zien teruglopen. Verder organiseert de heer Beerens voor inmiddelshet vijftiende jaar een rommelmarkt. Deze voor de clubkas van de vereniging onmisbare activiteit vergt ieder jaar een enorme inzet van alle leden, maar in het bijzonder van de kleine commissie die de eindverantwoordelijkheid draagt. Dat betekent voor de heer Beerens dat hij naast alle repetities en muzikale activiteiten van Aurora ook nog maandenlang tal van dagen en avonden voor de rommelmarkt in touw is.