Het Nederlandse Rode Kruis

Koop kerstkaarten via Quint Cards en steun het Rode Kruis

Staat u op het punt om voor uzelf of voor uw bedrijf kerstkaarten aan te schaffen? Als u dat doet via Quint Cards gaat een deel van de opbrengst naar het Rode Kruis. Dan stuurt u niet alleen een fraaie kaart, u laat uw relatie ook weten uw steun te geven aan het Nederlandse Rode Kruis. En dat past mooi bij de kerstgedachte, toch? Tot 1 november 2003 krijgt u 10% korting op de bestelde kaarten. Voor bestellen: ga naar de website van Quint Cards.

Koop heerlijke wijnen voor kerst bij de Wijnbeurs

Bij de Nederlandse Wijnbeurs kunt u gebruik maken van een speciale kerstaanbieding. U krijgt voor 49,- (+ 7,95 bezorgkosten) een doos met een aantal heerlijke kerstwijnen. Per verkochte doos gaat er bovendien 5,- naar het Nederlandse Rode Kruis. Om welke wijnen gaat het?
* 4 stuks Font Blason, Domaine de la Fôret, Bouches du Rhône. Romig en zacht van smaak en nog vijf jaar houdbaar
* 4 stuks Gran Oristan, Tinto Joven, Garnacha, La Mancha D.O. Krachtig en vol, nog 6 jaar houdbaar

* 4 stuks XII Apostles, Chardonnay, Victoria, Australië. Fruitig met een frisse afdronk. Opdrinken voor 2006.

Voor meer informatie en bestellen: bel naar 0294-46 28 00. Bestel voor 10 december om de wijn nog voor kerst in huis te hebben!

Kerst voor Kids
U kunt met uw kerstpakket niet alleen collega´s en relaties waarderen, maar ook bijdragen aan een goed doel door de Kerst voor Kids-actie. Door uw kerstpakketten te bestellen bij Bouwmans special gifts komt een deel ten goede aan het Mappa Mondo huis van het Nederlandse Rode Kruis. Voor meer informatie zie de website van Kerst voor Kids