EXPLAINER DC

Amsterdam RAI start met kaartverkoop via Internet

Via www.ticketservice.rai.nl kunnen bezoekers van de RAI vanaf nu hun kaartjes via internet bestellen. De eerste show waarvoor kaartjes kunnen worden besteld is de MotorRAI.

De nieuwe online ticket service past naadloos in de nieuw ingezette strategie van Amsterdam RAI. In de visie van de RAI is de bezoeker meer gebaat bij een compleet faciliteitenconcept op hoog niveau dan bij nog meer gelijksoortige expositiehallen. Dit heeft geleid tot de strategische keuze voor een zogenaamd compact venue concept. Haar strategie is er daarom op gericht het RAI Complex in Amsterdam te ontwikkelen tot de leukste, innovatieve, internationale compact venue in Europa.
Natuurlijk past een optimale en rendabele inzet van het kanaal internet hierbij.

Explainer DC ontwikkelde de e-commerce applicatie, gebaseerd op .NET en gebruik makend van TWYP van de ING Bank als betalingsmodule.

Over Explainer DC
Explainer DC is een internetbedrijf van 40 mensen dat business applicaties ontwikkelt, beheert en host voor klanten als de RAI, Min. LNV/Laser, KPMG, Hertzlease, NBLC, Bouwfonds/ NRF, Perry Sport e.a. Explainer DC is 'Microsoft Gold Certified Partner E-commerce' en wil heel gericht een expliciete marktbehoefte invullen: de behoefte aan een volwassen, creatieve en gespecialiseerde organisatie die als ICT-partner optreedt voor haar klanten.

Sinds augustus 2002 is Explainer DC een 100% participatie van Real Time Company N.V.

Meer informatie (