VIFIT

Verlenging sponsorcontract Vifit Nederlands Davis Cup team

Woerden, 3 november 2003 - De overeenkomst tussen de Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond (KNLTB) en het extra-gezonde zuivelmerk Vifit voor de sponsoring van het Nederlands Davis Cup Team wordt verlengd met een jaar. De vorig jaar gestarte sponsorovereenkomst is het afgelopen proefjaar voor beide partijen succesvol gebleken. Dit is de reden de samenwerking ook het komende seizoen voort te zetten. In februari 2004 speelt Nederland de eerste wedstrijd in de wereldgroep van het Davis Cup toernooi thuis tegen Canada.

'We zijn erg blij met de beslissing van Vifit het Nederlands Davis Cup Team te blijven sponsoren. Vifit is een vitaal merk, dat staat voor gezondheid op basis van extra gezonde zuivel. Om de gezondheid te stimuleren benadrukt het merk bovendien de noodzaak van bewegen. Daardoor heeft Vifit een enorme krachtige en positieve uitstraling en past het zo goed bij het Nederlands Davis Cup Team,' aldus Evert-Jan Hulshof, algemeen directeur van de KNLTB. 'Vifit heeft zich het afgelopen jaar bovendien een betrokken sponsor getoond. De samenwerking is bijzonder plezierig.'

Anja Henze, marketing manager bij Vifit, licht toe: 'We zijn erg tevreden over de resultaten die het afgelopen jaar zijn bereikt met de sponsoring. De Davis Cup heeft de belangstelling van ruim 800.000 actieve tennisliefhebbers, waaronder de doelgroepen van Vifit ruimschoots zijn vertegenwoordigd. We zijn hierdoor in staat geweest onze boodschappen onder de aandacht te brengen van een breed publiek en daarbij de link te leggen tussen gezondheid, extra gezonde voeding en de noodzaak tot bewegen.'

'Daarbij heeft de Davis Cup een speciale uitstraling; het vertegenwoordigt kwaliteit en staat voor succes door samenwerking. Dit wordt door onze doelgroepen zeer positief gewaardeerd. We zijn dan ook blij komend jaar weer van de partij te zijn,' aldus Anja Henze.

Komend jaar wordt de sponsorovereenkomst door Vifit gebruikt om de zichtbaarheid van het merk verder te vergroten en ter ondersteuning van diverse marketingactiviteiten.