Politie Noord- en Oost Gelderland



* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District IJsselstreek



P E R S B E R I C H T



POLITIEDISTRICT IJSSELSTREEK



3 november 2003



Eerbeek - inbraak recreatiewoning


Afgelopen vrijdag is ingebroken in een recreatiewoning op een recreatiepark aan de Boshoffweg. Men kon binnen komen omdat een raam op een kier stond. Weggenomen zijn een paspoort, een telefoon, rij- en kentekenbewijs en diverse pasjes.



Voorst- aanrijding met gewonde


Op de Rijksstraatweg vond omstreeks 07.20 uur een aanrijding plaats waarbij vier auto's betrokken waren. Een 29-jarige man uit Oss moest afremmen voor de auto voor hem. Hij kwam tot stilstand, maar de auto, die achter hem reed had dit kennelijk te laat in de gaten en botste op de Ossenaar.
Dit was een 32-jarige man uit Zutphen, en vervolgens botsten een 40 en 22-jarige Brummense, ieder in hun eigen auto op hun voorganger. De 40-jarige Brummense liep nekklachten op en is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Het verkeer in de ochtendspits had veel hinder van het ongeval. Een medewerker van de parketpolitie, die op weg was naar zijn werk regelde tot de komst van de lokale politie het verkeer.



Vorden- brand door bliksem


Vanmorgen heeft een blikseminslag voor een beginnende brand in een kapschuur aan de Deldenseweg gezorgd. De eigenaar ontdekte het vuur nadat hij even tevoren de knal en flitst had waargenomen. De brandweer Vorden had het vuur snel onder controle. Omvang van de schade is bij de politie niet bekend.



Zutphen- diefstal portemonnees


Twee medewerkers van het restaurant in het ziekenhuis hebben aangifte gedaan van diefstal van hun portemonnee. Zij hadden hun spulletjes zondagmiddag wel in een speciale ruimte liggen, maar deze ruimte blijkt ook bereikbaar te zijn voor het publiek. Beide mensen missen geld, pasjes en persoonlijke spulletjes.
De politie wil met dit bericht instellingen, scholen en sportverenigingen attenderen op het gevaar van diefstal van waardevolle spullen uit niet afgesloten ruimtes.
U kunt er zelf iets aan doen !



Nadere informatie:

Politievoorlichter Anton de Ronde

055 - 548 60 52




---- --