TWYNSTRA GUDDE

Corp Consultants volledig geïntegreerd in Twynstra Gudde


Floris Hurts start nieuw bureau

Na een strategische alliantie van enkele jaren is Corp Consultants recent volledig geïntegreerd in Twynstra Gudde Management Consultants te Amersfoort. Deze integratie was reeds voorgenomen bij de start van de samenwerking in 2001. Voormalig Corp partner Floris Hurts gaat zelfstandig verder, gericht op de ontwikkeling van dienstverleningsconcepten.

De expertise van Corp op het gebied van positionering, branding en strategische marketing is samengevoegd met de activiteiten van de communicatieadviseurs van Twynstra Gudde. Hieruit is een nieuwe adviesgroep Communicatie- & Identiteitsmanagement ontstaan. Deze adviseurs richten zich op strategische en organisatievraagstukken op het gebied van identiteit & imago, positionering & branding, interne communicatie en communicatie rond projecten en veranderingen. Bij Twynstra Gudde zijn Huib Koeleman, Jan Jelle van Hasselt en Bram den Engelsen (voormalig partner bij Corp) verantwoordelijk voor de adviesgroep Communicatie- & Identiteitsmana-gement.

De nieuwe adviesgroep heeft, in samenwerking met de HRM adviseurs van Twynstra Gudde, een specifieke benaderingswijze voor internal branding ontwikkeld: Brand Behaviour. Deze aanpak richt zich op de ontwikkeling en verankering van merkgedrag van medewerkers.

Floris Hurts begint in Haarlem een eigen adviespraktijk onder de naam hdNm. Van hieruit wil hij zich nog meer richten op zijn specialisatie: propositieontwikkeling en innovatie in de dienstensec-tor. Hurts blijft op projectbasis met Twynstra Gudde samenwerken.

De Twynstra Group of Managers & Consultants is een multispecialistische management- en adviesorganisatie. Kernactiviteiten van de Twynstra Group zijn het managen van en adviseren bij gecompliceerde projecten en veranderingsprocessen. Daarbij staat de samenhang tussen human talent, informatie- en communicatietechnologie en infrastructurele en gebouwde omgeving centraal.

Tot de Twynstra Group of Managers & Consultants behoren Twynstra Gudde Management Consultants, Twynstra Gudde Corpo-rate Strategy and Finance, Twynstra Gudde Interim Management, Twynstra Gudde Project Executives, Twynstra The Bridge en Twynstra Work Innovation. De Twynstra Group heeft een alliantie met DEGW Twynstra en DEGW Ibérica.


---