Koninklijke Nederlandse Lawn Tennisbond
Postbus 107
1200 AC Hilversum
Tel: 035-6264100 Fax: 035-6240760
E-mail: knltb@knltb.nl
Homepage: www.knltb.nl

Amersfoort: 3 november 2003

VIFIT NEDERLANDS DAVIS CUP TEAM SPEELT EERSTE RONDE IN MAASTRICHT

MECC Maastricht locatie voor Davis Cup-duel Nederland ­ Canada

Het Vifit Nederlands Davis Cup Team speelt de eerste ronde in de wereldgroep tegen Canada in MECC Maastricht. Het duel wordt gespeeld van vrijdag 6 tot en met zondag 8 februari 2004. Bij winst speelt Nederland van 9 tot en met 11 april 2004 tegen de winnaar van het duel Tsjechië ­ Spanje.

Directeur van het MECC Maastricht Erik Rosier reageert verheugd op de komst van de Davis Cup naar Maastricht. "We zijn heel blij dat we dit prestigieuze evenement op creatieve en vernuftige wijze naar MECC Maastricht hebben weten te halen. Met de komst van de Davis Cup bewijzen we dat MECC Maastricht meer is dan alleen een gebouw voor organisatie voor beurzen en congressen."

Vifit blijft naamgever Nederlands Davis Cup Team
De overeenkomst tussen de Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond (KNLTB) en Vifit voor de sponsoring van het Nederlands Davis Cup Team wordt verlengd met een jaar. De vorig jaar gestarte overeenkomst voor naamgeving van het team is voor beide partijen succesvol gebleken.

"We zijn erg blij met de beslissing van Vifit het Nederlands Davis Cup Team te blijven sponsoren. Vifit is een vitaal merk, dat staat voor gezondheid op basis van extra gezonde zuivel. Om de gezondheid te stimuleren benadrukt het merk bovendien de noodzaak van bewegen. Daardoor heeft Vifit een enorm krachtige en positieve uitstraling en past het zo goed bij het Nederlands Davis Cup Team," aldus Evert-Jan Hulshof, algemeen directeur van de KNLTB.

Anja Henze, marketing manager bij Vifit, licht toe: "We zijn erg tevreden over de resultaten die het afgelopen jaar zijn bereikt met de sponsoring. De Davis Cup heeft de belangstelling van ruim 800.000 actieve tennisliefhebbers, waaronder de doelgroepen van Vifit ruimschoots zijn vertegenwoordigd. We zijn hierdoor in staat geweest onze boodschappen onder de aandacht te brengen van een breed publiek. Daarbij heeft de Davis Cup een speciale uitstraling; het vertegenwoordigt kwaliteit en staat voor succes door samenwerking. Dit wordt door onze doelgroepen zeer positief gewaardeerd. We zijn dan ook blij komend jaar weer van de partij te zijn."

Kaartverkoop Davis Cup Nederland ­ Canada
De kaartverkoop voor het Davis Cup-duel tussen Nederland en Canada begint op maandag 1 december 2003. Voor toegangskaarten kan vanaf die dag worden gebeld naar de TopTicketLine, 0900 300 5000 (¤ 0,45 p/min.). Toegangskaarten zijn vanaf die datum ook te bestellen via www.topticketline.nl. Een toegangskaart kost ¤ 37,50 per dag; voor KNLTB-leden ¤ 32,50. De kosten voor een passe partout bedragen ¤ 95,-; voor KNLTB-leden ¤ 80,-.

Nadere informatie inzake de Davis Cup-ontmoeting Nederland ­ Canada volgt in een later stadium.


---