Ingezonden persbericht

Avaya biedt uitgebreide mogelijkheden voor gepersonaliseerde klantenservice met customer interaction suite

TER PUBLICATIE: 3 november 2003

Nieuwegein - Avaya, leverancier van communicatienetwerken en -diensten aan de zakelijke markt, introduceert de Avaya Customer Interaction Suite. Deze oplossingen voor contactcenters bieden geavanceerde mogelijkheden voor gepersonaliseerde klantenservice via elk willekeurig communicatiekanaal. Verder kunnen bedrijven hiermee de mogelijkheden voor zelfservice door klanten vergroten en voldoen aan regelgeving op het gebied van telemarketing.
---
Elke oplossing binnen de suite - die Contact Management, Self-Service, Proactive Contact en Operational Effectiveness omvat - is uitgerust met nieuwe versies van Avaya's contactcenter-applicaties. De Avaya Customer Interaction Suite is ontwikkeld met het oog op de ondersteuning van open, op standaarden gebaseerde infrastructuren van verschillende leveranciers. De suite stelt contactcenter-managers in staat applicaties van vooraanstaande CRM-leveranciers te integreren en maakt snelle ontwikkeling van nieuwe applicaties mogelijk.

Met de suite kunnen bedrijven inspelen op prioriteiten als effectieve respons op klantvragen, kostenefficiënte zelfservice voor klanten, beheer van proactief klantcontact en verbetering van de operationele efficiency door middel van gecentraliseerd beheer.

"De Avaya Customer Interaction Suite biedt oplossingen die bedrijven helpen klantrelaties uit te bouwen en de omzet te laten stijgen", zegt Keith Larson, Vice-President en General Manager van de CRM Solutions Group van Avaya. "Onze toonaangevende contactcenter- applicaties en gerelateerde systemen en diensten stellen bedrijven in staat hun communicatienetwerken te optimaliseren en hun concurrentievoordeel te vergroten."

Avaya is een van de belangrijkste spelers op de wereldmarkt voor contactcenter-infrastructuren en de nummer 1 in Noord-Amerika en Azië¹. Verder werd het bedrijf onlangs opgenomen in het leiderskwadrant van Gartners 2003 Magic Quadrant voor EMEA. Een belangrijke factor in het bereiken van deze positie is de expertise van de meer dan 500 experts die werkzaam zijn bij de Professional Services Group van Avaya Global Services. Deze experts zorgen ervoor dat de Avaya-oplossingen nauw aansluiten bij de bedrijfsdoelstellingen van elke klant.

Mogelijkheden Customer Interaction Suite

Voor inkomende gesprekken is de voorspellende routeringstechnologie van Avaya uitgebreid naar alle multichannel-communicatiemogelijkheden, waaronder contact met het contactcenter via het web of e-mail. Dit stelt bedrijven in staat de behoeften van klanten die zelf contact opnemen, te voorspellen op basis van service-levels, transacties uit het verleden en de beschikbaarheid van agents. Vervolgens wordt de klant gekoppeld aan de best gekwalificeerde medewerker. Dit kon voorheen alleen wanneer een klant telefonisch contact zocht. Met deze uitbreiding kunnen bedrijven meer klanten bedienen.

Voor uitgaande gesprekken voldoet de suite aan nieuwe regelgeving op het gebied van telemarketing. De suite biedt verder uitbreidingen op het gebied van schaalbaarheid en interoperabiliteit.

¹ Frost & Sullivan, North American Contact Center Solutions, maart 2003; Frost & Sullivan Interaction CRM Market Report for Asia Pacific, december 2002.

# # #

Avaya
Avaya, Inc. ontwikkelt, bouwt en beheert communicatienetwerken voor meer dan een miljoen bedrijven over de gehele wereld, waaronder 90% van de Fortune® 500. Het bedrijf is wereldleider voor veilige en betrouwbare Internet Protocol-telefoniesystemen, communicatiesoftwareapplicaties en -diensten. Avaya is de drijvende kracht achter convergentie van spraak- en data-applicaties op IT-netwerken. Bedrijven van alle mogelijke omvang kunnen hun bestaande of nieuwe netwerken optimaal inzetten, hun productiviteit verbeteren en hun onderscheidend vermogen versterken.