BedrijfsautoRAI

03-11-2003

Ergonomische Mercedes-Benz Atego 2533 LENA voor Reym B.V.

Reym B.V. is een toonaangevende organisatie op het gebied van industriële reiniging, transport en afvallogistiek. Het beleid van Reym is gericht op continue dienstverlening, waarbij veiligheid, milieu en kwaliteit absolute voorwaarden zijn. Het bedrijf is zich bewust van haar maatschappelijke positie en streeft bij het verrichten van haar werkzaamheden naar optimale arbeidsomstandigheden voor de medewerkers.

Vanwege het beleid, activiteiten en resultaten op het gebied van arbeidsomstandigheden, verzuim en reïntegratie heeft BGZ Wegvervoer dit bijzondere bedrijf tijdens de afgelopen BedrijfsautoRAI de prestigieuze ARBO-prijs toegekend.

Ook de ontwikkeling van veilige werkmethodes en veilig materieel is daarbij een continu aandachtspunt. Reym beschikt hiervoor over een uitgebreid en modern wagenpark van ruim 200 voertuigen, waaronder een aanzienlijk aandeel Mercedes-Benz Actros, Atego, Sprinter en Vito voertuigen.

De Mercedes-Benz bedrijfswagens, die voornamelijk worden ingezet voor hogedruk- en vacuümwerkzaamheden in de industriële reiniging, voldoen daarbij ruimschoots aan de hoge eisen die door het hoofdkantoor van Reym in Amersfoort worden gesteld op het gebied van kwaliteit, veiligheid en milieu. Zowel het management als de gebruikers zijn erg positief over de inzet van de Mercedes-Benz bedrijfswagens.

De betrouwbare inzet en de acceptabele prijs-kwaliteitverhouding waren voor Reym reden om de goede samenwerking met Mercedes-Benz voort te zetten. Tijdens de BedrijfsautoRAI werden de sleutels in ontvangst genomen van een nieuwe, ergonomische Mercedes-Benz Atego van het type 2533 LENA.